Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Lorte licens (20/20)


 (slettet)
(96) 30-10-2015 kl. 20:18

Svar på indlæg nr. 94 af NuMedNytNavn:

Det giver fint mening, det er derfor den blev oprettet. Det er ren grådighed at den er der endnu. Og nej, jeg nævnte intet om psykiske problemer. Nævnte at slås med noget i hovedet, at du forbinder det med psykiske lidelser må stå for egen regning.

Hør. Det er din fine mening igen, homes! Har DR ikke råd til at være DR? Konkurs er vejen frem. Skal jeg også bare tage fra din lomme til mit projekt? Du kan jo hente appen i Appstore/google play. De havde - fjernet nu, forhandlet sig til en gratis frokostordning. Hvorfor skal jeg dække det? Du kan slet, slet ikke se problemet i deres måde at bruge det på? Lad mig guide dig, den er fucking uansvarlig og useriøs. Lidt ligesom os to nu. Ja også dig. Bagedysten og xfactor kan fint finanseres af reklamer. SPECIELT de programmer. Kan godt være en million kan lide at se dr. Så må den million finansere. Jeg kan fint undvære dr i min tvpakke. Ville ikke engang bemærke at kanalerne forsvandt.

Nej. Jeg skal ikke holde mund grundet manglende indsigt. Min kusine har arbejdet for DR. Så lidt ved jeg uden selv at have arbejdet der. Måske du skulle undgå at kaste med fine formuleringer, uden at vide hvad jeg bygger det på konkret. Det ville være en start. Hør, basse. Jeg skal ikke begrunde overfor nogen hvorfor jeg ikke vil betale for DR. Sådan hænger det forkert kun sammen hos DR, men sådan spinder verdenen bare ikke. Nyd nu din kanal, så kan du begynde at afdrage til os andre. Want money back.

Nej. De har en fin mulighed der for at få penge i hus. Så kan man ikke bare sige "jamen i har betalt". Vend den. De bør tge penge fra interesserede, ikke fra alle.

Alle laver fejl. Problemet er bare.. Lige de nævnte er bare ikke fejl. Selvom de så fi t bliver kaldt det. Du kan ikke overskride en budget uden at bemærke det. Kassen var tom for læææængst.

Og suuure. Betaler alle ikke licens?

Redigeret 30-10-2015 kl. 20:19HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.