Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

En længere helingsproces, men er tålmodig!


 (slettet)
(1) 16-02-2016 kl. 14:03

Hej folkens

Jeg vil lige kort præsentere mig. Jeg en ung kvinde på 24 år (snart 25 år) og jeg har en brun plettede dalmatiner hund, ved navn Bella :)

d. 23.12.15 mistede Bella sin negl og yderste led af knoglen, ved at sidde fast i en trappe med små huller i, det hele gik så stærkt at ingen opfattede det, lagde ikke mærke til hun sad fast og hun gik i almindeligt tempo, så det må være sket rigtig hurtigt og uden en eneste lyd, som virkelig forbavser mig meget - hun har virkelig en høj smertetærskel!
Det nu ved at være 2 mdr. siden og vi besøger stadig dyrehospitalet i ny og næ, heldigvis har Bella været så heldig at få sin negl igen, som er vokset et godt stykke ud, dog mangler den bare at lukke sammen, så der ikke er et "hul" ind til det følsomme sted, som kan angribes af bakterierne og diverse infektioner.
Hendes pote bliver passet, vasket og holdt øje med dagligt.

Hvilke kæledyr har i selv eller har i bare nogle dyr, som vækker jeres interesse helt vildt? :)

Udover min hund, har jeg også en hankat på 5 år og så elsker jeg sommerfugle :)HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.