Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Hunde og tangsalat? (1/3)


 (slettet)
(1) 30-05-2015 kl. 20:48

Såååå ... min ene hund, Calvin, er vanvittigt forelsket i tangsalat - der er (pudsigt nok) ikke rigtig noget at finde på Google om emnet, så jeg tænkte at spørge herinde. Der er altid så mange, der er utroligt kloge ......

Kan hunde overhovedet tåle tangsalat - og hvad kan det være i det, som han er så vild med (eventuelt noget han mangler)?
Min anden hund, Crosby, vil overhovedet ikke røre det.

 (slettet)
(2) 30-05-2015 kl. 20:56

Svar på indlæg nr. 1 af CAROLINE:

Jeg tror ikke der er noget i det den ikke kan tåle.
Som hoved regel bør man sige, ingen kerner, ingen nødder og ingen frugt til hunde. Så er du vidst helt dækket ind (der er mange frugter de godt må få, dog sjældent kernerne i dem) har ikke hørt om nogle grøntsager de ikke må få.

Man kan heller ikke sige at det er noget han mangler, blot fordi han æder løst af det, så ville en labradelle tilsyneladende mangle ALT!

Hunde er forskellige.. Det eneste min vil æde er iceberg salat, resten af frugt og grønt æder han ikke. (slettet)
(3) 30-05-2015 kl. 21:00

Svar på indlæg nr. 2 af Holmen:

Han opførte sig bare helt åndssvagt - men det er nok, fordi jeg jo har hestene i mente. Der plejer man at overveje, hvilke vitaminer/mineraler hesten kan mangle, hvis den spiser meget af noget sært.

Men good to know - de øvrige ting er jeg nemlig meget opmærksom på, jeg undrede mig bare (ret meget) over hans pludselige forelskelse ... specielt fordi den race tit er ret kræsen. Han er sgu da underlig haha.

Tusind tak for svar :=) (slettet)
(4) 30-05-2015 kl. 21:10

Svar på indlæg nr. 3 af CAROLINE:

Ah, det forklarer jo en hel del. Aner ikke en skid om heste, udover de kan være ufattelig store!

Hellere spørge en gang for meget, end en gang for lidt. Jeg ville dog ikke bekymre mig så meget hvis de spiser grøntsager, der burde ikke være noget.

Det er det der gør det sjovt at have hund! De er alle så forskellige, og unikke på hver deres måde.

Min han æder dem her: aarup-i-live.dk/wp-content/uploads/... og jeg har INGEN anelse om hvorfor, men hans mund er prop fyldt med dem når vi går ture her over sommeren, han ligner jeg ved ikke hvad.. (slettet)
(5) 30-05-2015 kl. 21:10

Svar på indlæg nr. 1 af CAROLINE:

Hmm meget mystisk., jeg plejer at stikke hunden noget grønt, så opgiver han at tigge!HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.