Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Kattepine (1/2)


 (slettet)
(1) 20-11-2014 kl. 17:21

Hej folkens.
Jeg har en kat, han er mig et og alt, og vil ham kun det bedste !
Står 'desværre' i den situation at om et lille års tid, skal jeg ind ig tage min uddannelse i forsvaret. Den tager 2 år og er kun hjemme i weekenderne.
Derfor vil jeg gerne hører ALLE de ideer i har til hvad jeg skal gøre med Dumbo imens, som sagt, gør det der vil være det bedste for ham, selvom det måske er sværg og hårdt for mig.
Men ihvertfald , er åben for alle forslag, har en veninde og en søster som har tilbudt deres hjælp, men de har også begge sagt at de ikke kan have ham på fuldtid, så det ville blive noget med at rejse frem og tilbage imellem dem for ham. Og dey ved jeh ikke om er godt for ham, eller han vil blive for forvirret. Så ja, kom med alle de ideer i har, er åben for alt bare det er i dumbos bedste ! (slettet)
(2) 20-11-2014 kl. 17:36

Det er kun en lille periode (tror det er 2 uger) hvor du skal være/ sove på kassernen i hverdagene. Derefter kan du komme ud og ind med dit militær id.
Derfor kan du evt vælge at flytte til byen hvor du bliver uddannet i og finde et sted man gerne må have dyr.
Så skal din familie kun passe katten når du skal på øvelser. (slettet)
(3) 20-11-2014 kl. 17:51

Svar på indlæg nr. 2 af k_milla:

Ifølge mine papirer sksl jeg bo der i 2 år, og kun må rejse hjem i weekenderne , og hvis jeg får special tilladelse til at tage hjem (slettet)
(4) 20-11-2014 kl. 21:14

Svar på indlæg nr. 3 af Blomsterbarnet:

Jeg ville ikke satse på at komme hjem andet i weekenderne - også selvom du godt må, man har simpelthen ikke overskud til det

Hvad du skal gøre med katten, ved jeg ikke. (slettet)
(5) 21-11-2014 kl. 03:25

Tja, hvis du ikke kender nogen som vil passe den i de 2 år. Så må du jo gøre som så mange andre der ikke længere er i stand til at passe det dyr, som de har taget ansvar for og dermed sælge eller bortgive katten. Det er trods alt et valg du selv har foretaget, så må du og katten tage konsekvensen af det.

Du kunne evt. prøve diverse katte fora, såsom kattegalleri, for at spørge om der skulle være nogen der var interesseret i at passe din kat i de 2 år. Du kunne sige at du betalte udgifterne og måske lidt ekstra som tak for hjælpen. Men jeg tror nu at du så skal være heldig. :)


Redigeret 21-11-2014 kl. 03:26HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.