Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Naboerne har meldt min kat (1/4)


Anonym (Opretter)

(1) 04-09-2014 kl. 09:07

Hej!

Jeg er blevet anklaget for 1.) aldrig at være hjemme og 2.) ikke at passe min kat særlig godt.

Jeg elsker min kat, og hun får opmærksomhed, og har altid tørkost og vand at gå til, og får cirka en halv dåse vådfoder om dagen. Hun har født 4 killinger for knap 6 uger siden, og er selvfølgelig mere sulten end normalt - hun får det tørfoder(som hendes killinger også er begyndt at spise lidt af nu), som jeg er blevet anbefalet.(killinge-foder). Mine naboer oplever så at min kat besøger dem en gang imellem, og mener at min kat er meget sulten, når hun kommer, fordi hun forsøger at spise deres mad. I al den tid jeg er vokset op med katte, har alle vores katte været interesseret i menneske-mad.

(Jeg er desuden studerende, men er altid hjemme om aftenen og det meste af weekenden). Naboerne har åbenbart meldt min kat til dyrenes værn, som var forbi igår da jeg ikke var hjemme, og har fanget hende ind i en kasse, men lod hende så gå igen, da de så hun fodrede killinger. Det skal lige siges, at min kat har en normal vægt, og man ikke kan mærke hendes knogler, som man ellers ville kunne hvis hun var for tynd.

Jeg er virkelig ked af oplevelsen og er virkelig rasende over at et par med egen kat(som er smellerfed), har kunne finde på at melde for neglect!! Min kat er sund og rask og glad, og passer fint sine killinger. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre ved det - ringer selvfølgelig til dyrenes værn så snart jeg kan.. Men hvordan skal jeg lige forholde mig til naboerne? (slettet)
(2) 04-09-2014 kl. 09:40

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Selvom det er meget træls at få kastet den beskyldning i hoved, så synes jeg det er skønt at se, At de tænker på dyrets ve og vel :) -Det er jo forhåbentlig derfor, de har ringet til dyreværnet og ikke bare for at være nederen.

Jeg ville tage en snak med min nabo, selvom det kan virke lidt grænseoverskridende.. :)Anonym (Opretter)

(3) 04-09-2014 kl. 12:30

Svar på indlæg nr. 2 af Tansee:

Jeg ville aldrig anmelde for noget så seriøst uden at vide mere om sagen. Det er virkelig dårlig stil.

De har været forbi i går, som jeg skrev, hvor de brugte deres tid på at forhøre mig om det ene og andet - inklusivt en del, som bestemt ikke vedkommer dem.. Alle andre kan se at min kat har det helt fint.. Så at de er uvidende om hvordan en kat opfører sig, og har set sig sure på deres nabo(gud ved hvorfor), er virkelig surrealistisk. Er det ikke ulovligt at indsende sådan en klage, når men intet har undersøgt? (slettet)
(4) 04-09-2014 kl. 14:21

Svar på indlæg nr. 3 af Anonym:

Nej det er ikke ulovligt. Hvis de har haft en mistanke så behøver de ikke som sådan at have et større grundlag.Anonym2

(5) 04-09-2014 kl. 14:26

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Det kender vist ikke meget til katte. Katte kan sagtens passe sig selv, bare de har frisk mad og vand hver dag. Hvad så med alle de indekatte, hvor ejeren er væk i feks 10 timer, pga arbejde.

Hvad havde de forventet?? At en kat skal passes 24/7??? Det er jo ikke en hund.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.