Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Kan man låne ?? (1/2)


Anonym (Opretter)

(1) 22-03-2012 kl. 07:34

Hej derude :)

Jeg tænker på kan man endeligt låne bogen the game på biblioteket, og har i fyrer der har læst den fået noget ud af det, der nogen der siger det styrker ens selvtillid og nogen siger det ikke hjælper en dyt, tænkte at læse den for sjov skyld, ikke noget jeg går op i :). (slettet)
(2) 22-03-2012 kl. 08:11

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Det er vel muligt, den er på nogen biblioteker, men det er trods alt umuligt at vide, om den er på dit bibliotek, når du ikke oplyser din bopæl. (slettet)
(3) 22-03-2012 kl. 08:14

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Koster virkelig ikke meget:

The Game, Niels Strauss: www.bogpriser.dk/work-818-game/?pid...

Spillet, Niels Strauss: www.bogpriser.dk/q-spillet/ (slettet)
(4) 22-03-2012 kl. 08:16

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

en hurtig søgning fortæller mig at du kan låne den på statsbiblioteket i Århus, så mon ikke der er andre biblioteker der også har den?
Jeg ved ikke helt hvad du vil have ud af den. meningen med the game er ikke at give en guide til hvordan man samler damer op i byen, men derimod en introduktion til den alternative livsstil disse scorekunstnere (ikke mit påfund at kalde dem det) fører.
Med det udgangspunkt er det en rigtig god og interessant bog, og den omtaler også nogle teknikker man kan benytte, men langt det meste er kun beskrevet så overfladisk at du næppe får meget ud af det, hvis du har tænkt dig at bruge det selv.
Bogens pointe er da netop også at mange der benytter disse meget mekaniske metoder til at score på, til sidst ender som robotter der ikke kan føre en samtale ud over de indstuderede tricks, de har lært til hudløshed hjemmefra. Someone Inside, 34
(5) 22-03-2012 kl. 08:25

HVis du har tænkt dig du vil ud og score damer med den... så ved jeg ikk helt hvor meget den kan bruges... men the game 2 er en bog som man læser over 30 dage hvor man læser et kapitel om dagen og går ud og afprøver det efterfølgende...er selv kun igang med 1eren... Så kan ikk sige det store om 2'eren før jeg får den læst... men the game er en fed bog hvor man godt kan lære lidt om hvordan man kan aggere hvis man nu ikk har selvtillid til bare at gå hen og hilse på det andet køn... men tro ikk du kan læse den og blive pick up artist... men der nogle sjove teknikker som kan bruges til at komme i kontakt... som har virket for mig ...HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.