Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

savner bøger ala Skyggens Lærling (1/2)


 (slettet)
(1) 14-06-2014 kl. 08:16

nu er det sådan at jeg savner lidt flere bøger i dur med skyggens lærling af forfatteren John Flanagan som osse har skrevet en anden god bogserie som hedder Blodbrødre..

bøgerne er nok mest en form for fantasyroman-serie.. men uden at være helt vildt fantasy-agtig.. (slettet)
(2) 14-06-2014 kl. 11:18

Svar på indlæg nr. 1 af Dark_Matter:

Uden at vide helt præcist, hvordan de er, da jeg ikke har læst dem, hvilket jeg beklager, så vil jeg foreslå sagaen om den nye sol, Freja, Idun og Saga, Erik Menneskesøn serien, A song of Ice and Fire, det er i fantasyverdenen, men ikke det essentielle i historien (slettet)
(3) 14-06-2014 kl. 13:18

Svar på indlæg nr. 2 af Schwischer:

Erik menneskesønen har jeg læst dog en del år tilbage.. men de andre vil jeg da underaøge og se om de skulle være noget.. tak for indlægget :) (slettet)
(4) 14-06-2014 kl. 15:28

Svar på indlæg nr. 1 af Dark_Matter:

Game of thrones! især hvis du er til f. eks ringenes herre(selvom de ikke tåler nogen sammenligning.)

Skyggens lærling var jeg også ret vild med. Et okay plot, og karakterudvikling. Men vil klart anbefale game of thrones. Hvis du ser serien dog vil jeg sige der er slet ikke så meget hor i bøgerne, der er mere baggrundsviden også. De kan dog være forvirrende og lad være med at få en favorit. Han vil dø. (slettet)
(5) 14-06-2014 kl. 17:00

Svar på indlæg nr. 4 af nicolinedahl:

Når hun skriver Game of Thrones, så mener hun A Song of Ice and Fire..HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.