Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

De er døde begge 2, (4/4)


 (slettet)
(16) 24-04-2012 kl. 18:41

Svar på indlæg nr. 15 af Djimmy:

Haha er vi tilbage i børnehaven, hvor man vinder et arguement ved at påpege den man disktuere meds stavefejl? Tror nok jeg overlever at jeg manglede et e mester

Og nu til selve pointen i dit indlæg. Jeg har mest lyst til at bare slå mig selv i hovedet over idiotien i den. Men okay, skal nok prøve at tage det seriøst.

Ja jeg snakker tit om at man skal respektere hinanden, men jeg synes sgu der er stor forskel på at disse en bog og at disse en religion.

Tror virkelig at folk kan tage det hvis jeg siger noget negativt om en bog eller film de kan lide - ens religion eller hvad man ellers har tæt ind på livet betyder meget mere for en

Så ved ikke med dig, men jeg er ihvertfald ikke perfekt, og jeg tillader mig selv at tage det stille og roligt med tingene istedet for at gå respektere alt og alle, for så skulle jeg bide tungen i mig hver eneste gang nogen gjorde noget.

Synes det var rimelig åbenlyst, men nu tog jeg mig så tid til at forklare det alligevel. Håber det hjalp (slettet)
(17) 25-04-2012 kl. 22:09

Svar på indlæg nr. 16 af Kay:

Tror mere han mener det fordi det er et følsomt emne den bog omhandler.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.