Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Kan jeg date en sort fyr?


Anonym (Opretter)

(1) 26-08-2017 kl. 14:37

Jeg er begyndt at skrive med fyr, som er halv afrikansk (faderens side) og halvt dansker (moderens side) - vi er meget forskellige. Han er meget spontan og 2 år yngre end jeg, og er skytte, som jeg har læst mig til ikke harmonere med krebsen. Jeg er forbedret og kan godt lide at planlægge ting, så jeg ved hvad dagen bringer.
Jeg har aldrig datet en fyr, der havde en anden etnicitet end jeg selv, og jeg er muligvis også lidt nervøs for hvis at det skulle komme til en eventuel date, om jeg så ville tillægge det for meget opmærksomhed, eller om jeg overhovedet kunne tænde på det? Jeg har det rigtig svært med fordi jeg ikke vil sårer ham, og især over noget hvor han hverken kan gøre fra eller til for det
Han virker som en rigtig sød fyr. Jeg har spurgt indtil om han har anden trosretning og er døbt. Han svarede, at det var helt i orden at jeg spurgte ind til det, og han havde boet i Danmark hele sit liv og ikke havde en anden trosretning og han er også døbt
Som han også skrev, så havde hans far ikke så meget indflydelse på hans liv, da hans forældre gik fra hinanden, da han var 8 måneder og hans mor forblev i Danmark.
Jeg er nok selv meget gammeldags og kan godt lide den kristne tro og dét jeg er vokset op med. Jeg ved bare ikke rigtig hvordan at jeg skal håndtere det, da jeg synes at han virker som en rigtig sød fyr, men jeg er bange for at han har nogle andre holdninger/værdier eller muligvis en anden kulturarv end jeg?

Ville I bare springe ud i en eventuel date, hvis det kom dertil? (slettet)
(2) 26-08-2017 kl. 15:21

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Tag på date med ham, og så tag den derfra. Der finder du ud af hvad du føler. (slettet)
(3) 26-08-2017 kl. 19:26

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Du skal ikke lade folks fordomme styre dine holdninger. Det du skriver lyder som en kopi af, hvad nogle etniske danskere synes om folk fra Mellemøsten.

Den fyre, du omtaler er ikke sort. Som du selv skriver er han halv hvid. Selv hvis han var sort, kunne du stadigvæk date ham. Jeg kan fortælle dig, at mange hvide piger drømmer om folk, som er halv sort og halv hvid. Nogle vil gøre alt for at få fat i sådan en. Du er faktisk en af de heldigste, fordi du har mødt sådan en. For mig er din fyr dansker. Han er barn af en etnisk dansker. Mht til hans afrikanske halvdel, er der faktisk flere kristne i de afrikanske lande, som ikke har arabiske flertal. Kristendom er faktisk også stærkere der end Dk, hvor kristendom nærmest er død og mange er kun kristne, når de møder muslimer. Nogle danskere foragter endda kristendom.

Jeg som sort fyr, har danske piger ikke har haft problemer med at date med (Måske et par fædre, før de mødte mig og blev vilde med mig). Tværtimod havde deres veninder også spurgt, om jeg ikke havde en sort ven til dem. Jeg synes, at du skal springe ud, før en anden pige snupper ham og du vil sikkert fortryde det resten af dit liv, hvis du ikke gør det . De fleste på gaden er ligeglade med, om du går med en sort, en gul eller en grøn fyr.

Konkret svar dit spørgsmål: Ja, du kan date en sort fyr. Det gør mange med din baggrund i forvejen.

Redigeret 26-08-2017 kl. 19:40 (slettet)
(4) 30-10-2017 kl. 05:42

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Sooo, did you ??? (slettet)
(5) 21-01-2018 kl. 23:26

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Misunder dig lidt, jeg har altid ku tænke mig at date en mulat mix sort / hvid de så flotte, men svært at finde !.. Udover det så tag den med ro det kun et date i skal jo ikke giftes hehe. Tag det som en oplevelse tag ud og hyg jer et sted. Hvis I begge føler noget for hinanden hen ad vejen mon ikke at I nok skal finde ud af det rigth ? Good Luck girl B)!HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.