Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Komme videre - hvordan?


Anonym (Opretter)

(1) 25-07-2017 kl. 15:25

Jeg er det seneste stykke tid begyndt at savne min ekskæreste helt vildt. Det er længe siden vi gik fra hinanden, og jeg har endda set en anden efterfølgende.
Jeg kan pludselig blive helt ekstremt ked af det og savne ham, ud af ingenting. Jeg forstår det ærligt talt ikke helt..

Er der nogen, som har oplevet noget lignende? Hvordan kommer i videre?Anonym2

(2) 28-07-2017 kl. 16:36

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Det er et ret normalt fænomen at man savner den sidste ægte kærlighed, hvis man ikke er tilfreds på den front. Vi er som fluer tiltrukket af kærlighed, vores tanker kan ikke undgå at kredse om det. Det er en smerte som ikke skal overvindes men accepteres. Indtil du finder en ny kærlighed (slettet)
(3) 28-08-2017 kl. 06:11

Det bliver aldrig bedre. Selv efter 4 år, kan jeg stadigvæk savne min eks-kone så inderligt nogle gange !!!


Okay.. det bliver bedre! Lidt og langsomt... på et tidspunkt tror jeg det går op for mange, at det ikke i så høj grad er selve personen man savner, som det er hvad man havde sammen! Det er mere en tilstand -a certain way of life - man kan tage sig selv i at savne! De to ting er desværre enormt svære at adskille, men det er min erfaring, at det hjælper at prøve at udfylde de tomrum der opstår med noget andet, nyt. En hobby, dating, dart, daimler-mercedes collectibles, Dalmatinere eller Discomusik. Og det var bare "d" -mulighederne er uudtømmelige!

Selvfølgelig er det normalt at savne -især hvis man virkelig har elsket. Den dag du er kommet tilstrækkelig langt, der begynder man måske mere at kunne rumme minderne, fortiden og de ting man savner - og rent faktisk på ny lære at omfavne dem og nyde dem, skatte og værdsætte dem hvor hvad de er; en periode i ens liv som man delte med et andet menneske. Har man elsket, så er det okay altid at gøre det - en lille smule, på sin egen måde, på en særlig lille plads i ens hjerte.Anonym (Opretter)

(4) 04-09-2017 kl. 09:49

Svar på indlæg nr. 3 af Kapawder:

Tak for de vise ord, de var stærkt tiltrængt!

Jeg synes bare det er utroligt svært at vurdere objektivt, hvorfor jeg ikke fatter en brik af situationen, og pludselig bliver i tvivl om jeg dengang begik mit livs fejltagelse. Men det er vel også helt normalt, at have det sådan. (slettet)
(5) 21-01-2018 kl. 23:13

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Jeg kender godt følelsen. Jeg er over min eks det ved jeg med sikkerhed. Men jeg fanget mig selv i at savne ham og det vi engang havde. Og øjeblikket er pisse hårdt, men jeg har ikke tænkt mig at tage kontakt til ham nogensinde igen. Slut er slut.

Slå koldt vandt i blodet der vel en grund til at I gik fra hinanden rigth ? Mon ikke at du kan få langt bedre end ham og du fortjener vel bedre end ham? Det i hvert fald sån jeg tænker .. Der masser fyrer bare tag på dates og hyg dig B)!HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.