Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Han hader min menstruation (1/2)


Anonym (Opretter)

(1) 03-06-2017 kl. 15:03

Jeg er 28 år og har fundet sammen med en super sød fyr, som er på samme alder. Vi bor ikke sammen. Der er opstået et åndsvagt problem synes jeg, som går mig mere på, end jeg først troede. Vores forhold er stadig nyt. Men han hader simpelthen min menstruation.

Han ter sig som om jeg har pest, ville ikke sove hos mig, efter en nat hvor jeg havde blødt igennem og han havde fået lidt på sit lår. Han gider dårligt se mig fordi vi alligrvel ikke kan have sex som han siger. Jeg har ikke noget i mod sex under mens, men når han siger det på den måde, tænker jeg om han generelt kun er sammen med mig for at få sex ?? Det siger han at han ikke er , men at han ikke kan klare at blive liderlig og så ikke få noget ?

Han bliver irreteret hvis jeg taler om noget med menstruation, feks at jeg har ondt, eller andet, han siger han ikke gider høre om det overhovedet.

Jeg er begyndt at føle mig ulækker når jeg har det og er virkelig ked af hans reaktion på alle andre områder har vi det godt sammen og er ellers vild med ham.

Hvad tænker i om det ?? Har i et godt råd? armypanda, 32
(2) 04-06-2017 kl. 13:02

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Har du fortalt ham, hvordan du føler når han reagere sådan, det ville nok være det første du burde gøre, kan han så stadig ikke acceptere, at du nu engang imellem har menstruation, og nogle gange har behov for, at snakke om dette, burde du nok overveje om, han er den rette for dig.

En anden ting, er det fordi han bare syndes det er ulækkert, eller ligger der noget andet bag, f.eks. ikke at kunne tåle synet af blod, eller bange for bakterier, og hvad der ellers lige må være.Anonym2

(3) 01-07-2017 kl. 12:48

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

For at være ærlig over for dig, mens er en privat sag, ligesom at Man ikke snakker om sine toilet besøg da det er en privat sag, fyre gider ikke at høre om at du har mens, generelt er alt snak omkring det et turn off, så jeg forstår ham godt. Forstår dog ikke at han kun vil se sig når du ikke har det, der findes andet i verden man kan lave end kun sex..

Redigeret 01-07-2017 kl. 12:49 (slettet)
(4) 01-07-2017 kl. 22:27

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

har fundet sammen med en super sød fyr


Hvor ironisk.Anonym3

(5) 10-08-2017 kl. 02:11

Han virker godt nok umoden. Mens er en naturlig ting.
Tag snakken med ham og spørg ind til hvad han syntes er så ulækkert ved det.
Tror da heller ikke min kæreste vil syntes at det var det fedeste at vågne op med blod på sig, hvis jeg var blødt igennem. Men han ville bare sende mig i bad, og selv lige ta en skyller, også skifte sengetøj, og spørge om jeg havde brug for noget.
Min kæreste er meget omsorgsfuld, og har været godt til at spørge ind til mig, de gange jeg har haft mens, på det års tid vi har været sammen.
Men han har også tidligere haft kærester, som havde det rigtig skidt, under deres mens.

Redigeret 10-08-2017 kl. 02:16HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.