Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Jeg er så træt... (1/11)


 (slettet)
(1) 13-09-2016 kl. 00:40

.. Jeg er så træt af det!

Så træt af altid at blive røvrendt, løjet for, holdt for nar, være 2. valg.
Hvorfor kan man ikke være ærlig om sine intentioner? Hvorfor kan man ikke finde en, der vil lege samme leg som en selv? Hvorfor skal jeg seriøst altid stå tilbage med lorten? Det kan sgu da for helvede ikke være rigtigt at uanset, hvilken type fyr jeg finder, at jeg bliver røvrendt Ved de ikke, hvor ondt det gør at blive såret og det er mig selv, der skal trække mig op af sølet igen? At for hver gang det sker, stoler jeg mindre og mindre på folk. At ord og handlinger sårer mere end hvad min stolthed vil give udtryk for.

"#?%¤=)#¤"#% aaaargh!

Jeg skriver ikke det her for at søge medlidenhed, pege fingre, få gode råd eller føle mig hævet over andre - jeg har bare brug for at få lettet mig hjerte for jeg er såååå fucking træt af det.. (slettet)
(2) 13-09-2016 kl. 06:37

Svar på indlæg nr. 1 af Hollywood:

Jeg kender det... (slettet)
(3) 13-09-2016 kl. 07:02

Svar på indlæg nr. 1 af Hollywood:

Det så øv når det sker.. føler med dig

Jeg blev brændt af så sent som i går, sad i den lille park på Frederiksberg i næsten 3 timer. Altid noget at det ikke regnede :P hehe (slettet)
(5) 13-09-2016 kl. 09:15

Den klub er jeg også en del af.. Der er intet andet at gøre, end at forsøge at holdet modet oppe, og prøve igenHOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.