Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Den mest kiksede date nogensinde - GO! (1/2)


 (slettet)
(1) 26-08-2016 kl. 14:35

Lad mig gå først og fortælle om min mest kiksede date nogensinde:
Jeg var taget på min første date nogensinde, hvilket fandt sted på Restaurant Sanya i Aalborg. Der mødes jeg med en pige, der umiddelbart ser meget sød ud. Problemet bliver, da vi sætter os. Fordi, derfra og indtil vi er ca. 30 minutter inde i denne date, der det været et kæmpe talkshow med hende i hovedrollen. Da daten var slut, skulle jeg høre fra de venner der havde arrangeret daten, at JEG var den kedelige. JEG havde ikke sagt noget, på trods af at hun ikke engang gav mig chancen og tale ret meget. Det hele drejede sig om hende, hende og hende. - og for lige at gøre ondt værre, så ringede hun efter "Daddy!". Han skulle da betale regningen. Jeg insisterede på, at det var min opgave. Men det fik jeg ikke lov til.
Det var min fortælling. Hvad er jeres? (slettet)
(2) 23-11-2016 kl. 11:15

Svar på indlæg nr. 1 af Enigma:

Det lyder da super sørgeligt :/ så underlig har min dates dog ikke været. Jeg har mere prøvet den klassik at han rager på en på første date i biffen. Det er et stort turnoff og noget jeg slet ikke kan tage at blive raget på uden min samtykke, det sket et par gange... B).. Ellers så snakker fyren for meget om sig selv uden at spørge ind til en den har jeg også prøvet..
Håber da du får bedre held i fremtiden ;D! (slettet)
(3) 08-01-2017 kl. 00:49

Min sidste date var for 3 år siden, ganske rædselsfuld. Havde skrevet med vedkommende på nettet et par uger, mødes på et spisested, umiddelbart flink fyr. Han snakker flere gange om at han er kendt for noget med tal, at han er et matamatisk geni og har været med nogen tv programmer. Jeg har aldrig set ham før og fatter ikke præcis hvad det handler om, det kræver åbenbart en høj IQ og han er også medlem af Mensa.

Efter maden går vi en tur og det er vinter og mildt sagt pisse koldt, så han forslår vi går hjem til ham og drikker the. Han bor i et lille hummer, det er så klamt at jeg sjælden har set noget lignede, opvask fra forrige måned gætter jeg på. Jeg klemmer mig ind på en ledig plads på sofaen blandt beskidt tøj og rod. Han ville se en film, jeg er egentlig mest stemt for at tage hjem, har mistet alt kemi. Han begynder at kysse mig og ville tydeligvis mere. Jeg kysser lidt halvhjertet tilbage, men siger at jeg synes det er dumt, da jeg ikke føler for det og at jeg helst ville slutte det her som en hyggelig aften. Uden varsel hiver han desperat sine bukser af og står med stiv pik op i mit ansigt og siger " sut min pik" og faktisk ved jeg ikke om jeg skal grine eller løbe skrigende bort. Jeg gør lidt en blanding. griner lettere panisk og bakker baglæns ud af rummet og siger at jeg altså ikke er med på det der og at jeg tager hjem. Han ser dybt skuffet ud og bliver små fornærmet og siger ikke mere.


Da jeg er hjemme får jeg en sms om at han synes det var vildt hyggeligt og han gerne ville se mig igen, what !


Nogen uger efter, ser jeg ham på forsiden af en avis, med hans kone !!! og barn !! hvor han er på forsiden af avisen fordi han er med i et eller anden program omkring hans klogskab i matamatisk viden !


Jeg har seriøst ikke været på date siden. Truth, 34
(4) 08-01-2017 kl. 08:59

Svar på indlæg nr. 3 af altfordrøj:

I don't even..

"matematisk geni" - Tager en kvinde med hjem til sin bombet lejlighed. For vi ved jo alle, at det er noget der går lige i trussen på damerne (slettet)
(5) 08-01-2017 kl. 15:58

Svar på indlæg nr. 3 af altfordrøj:

HahahaHOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.