Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Kærestesorger (1/2)


Anonym (Opretter)

(1) 13-03-2015 kl. 22:51

Hej

Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre længere.. Det startede for et år siden hvor jeg mødte en pige gennem nogle fælles venner i byen, og der var en rigtig god kemi imellem os. Vi kyssede lidt, og skrev sammen efterfølgende, det udviklede sig fra at vi gik nogle ture og snakkede lidt til at vi begyndte at komme hjemme hos hinanden i et par måneder. Efter et godt stykke tid hvor hun havde været lidt misvisende når jeg havde forsøgt at bringe vores forhold på bane sagde jeg det direkte til hende, at hun skulle finde ud af hvad hun ville hvorefter hun gjorde det forbi og sagde at hun ikke følte det kunne blive til mere.

Som sagt er det snart et år siden, og der er ikke gået en en dag, eller mere end maks et par timer uden jeg har tænkt på hende. Selvom vi ikke havde set hinanden i særligt lang tid, faldt jeg bare i med begge ben. Hendes udseende, hendes smil, hendes attitude, hendes familie.. Alt var bare perfekt ved hende. Uanset hvor mange jeg har haft lidt med siden, og selvom de måske udseende mæssigt har været pænere end hende føler jeg aldrig at de overhovedet kan nærme sig hende..

Jeg er syg og træt af ikke at kunne slippe hende, syg af at mit ellers gode humør fra det ene øjeblik til det andet kan blive slået fuldkommen i kulkælderen til en grad hvor jeg ikke har lyst til at være sammen med mine egne venner, men bare gå hjem fordi man lige kom i tanke om hende. Alt virker meningsløst.. Det kommer selvfølgelig lidt i perioder. Men så sker der sådan noget som i dag hvor man lige får at vide af sine venner at hun har fået kæreste på, og så flyver tankerne rundt igen. Lige pludselig går jeg fra at tænke på hende en gang hver anden time til hvert andet minut. - Jeg har det som om jeg fuldstændig tilbage til start.. Fuldkommen knust.

Jeg havde regnet med at det ville gå over med tiden, men nu er det snart et år siden og det bliver bare ikke bedre.. Jeg har ingen kontakt til hende i dag og har slettet hende fra alle sociale medier, men eftersom mine venner omgås hende engang i mellem kan jeg aldrig slippe hende helt.

Hvad fanden gør jeg? (slettet)
(2) 13-03-2015 kl. 23:51

Har prøvet det samme med min ekskæreste, som jeg var sammen med i to år (havde det som du i godt og vel et halvt år). Alt minder faktisk om min situation; det er pænt skræmmende.
Personligt lyttede jeg bare til en masse musik, og omgik mine venner (også selvom jeg ikke altid havde lyst). Ellers kom ind i en eller anden social gruppe (f.eks. ved at game online sammen med en bestemt gruppe mennesker).
Kan ikke rigtig komme med mere hjælp, for oftest, så er det sgu bare at trække sig igennem det lort. (slettet)
(3) 13-03-2015 kl. 23:58

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Well, første ville jeg starte med at skrive "build a bridge and get over it". Men det virker lidt som om du har prøvet det.

Du kunne også prøve det modsat, fordi jeg tror at du er fanget af ideen af hende eller andet, fordi at ingen er perfekt, og det er bestemte ikke sundt af sammenligne alle med hende.

Du kunne prøve at give dig selv lov til at tænke på hende, altså det modsat af det som du har prøvet indtil videre, måske have en mulighed for at snakke mere med hende og lærer hende at kende og se om ideen du har i hovedet, er det sammen som den hun faktisk er. Fordi det virker lidt som om du har observere hende fra en afstand, og hun er lidt af drøm eller noget uvirkeligt, jeg synes du måske skulle prøve gøre hende mere virkelig, og hive hende lidt ned på orden, sådan så hun ikke virker så "perfekt".

Måske også give dig selv en pause, og sige til dig selv at det er iorden. Der er INGEN tid på hvor lang tid det tager at komme over nogen, det tager den tid det tager, der er ingen grund til at være så hård mod dig selv, du prøver, og kan ikke rigtigt tvinge dig selv til at falde for en anden. Du gøre det bedste du kan.Anonym (Opretter)

(4) 14-03-2015 kl. 00:24

Det hjælper bare ikke at omgås andre.. Det har jeg forsøgt i et år nu, kan rende rundt og være i pisse godt humør og lige pludselig kommer jeg i tanke om hende, og bang så er det som at blive slået i hovedet med en hammer, så er mit humør helt nede i kulkælderen og alt andet kan være lige gyldigt..

Det er bare rigtig svært at gøre hende mere jordnær når jeg har det med hende som jeg har, selv da vi stadig var sammen kan jeg huske at jeg tænkte hvor mærkeligt det var hvor lidt man egentligt værdsatte det man har, men at jeg vidste at hun ville fucke mig fuldkommen op hvis hun droppede mig.

Der ligger nok også mere i det som så. Jeg tror også det har noget at gøre med den måde det hele skete på, hun fyrede den ene løgn af efter den anden i en lang periode, og løg om nogle meget private ting som man virkelig bare ikke kan tillade sig.. Jeg tror det er på grænsen til at være det mest respektløse jeg har været udsat for, og dét er ligeså svært at komme over.. At en person man har haft så meget tillid til og holdt så meget af har kunne finde på at gøre det i mod en, og samtidig være så ligeglad..

Tanken om at hun er glad, har det godt og er gensidigt forelsket i en anden skær mig simpelthen i hjertet.. Kan ikke finde ro, men kan heller ikke koncentrere mig om noget.. Sidder bare og er ked af det kontant, har ikke lyst til at lave noget eller være sammen med nogen.. Jeg er knust og ødelagt inden i, og det er et helt år siden vi var sammen, 8 måneder siden jeg overhovedet har vekslet et ord med hende. Jeg kan simpelthen ikke se hvordan jeg nogensinde skulle komme videre.. (slettet)
(5) 14-03-2015 kl. 01:03

Jeg har været ude for præcis det samme som du, for nogle år tilbage.
Vi havde været sammen i godt 1½-2 år.
Du har garanteret hørt det 1000 gange før, og er sikkert lige så træt af at høre det, som jeg var. MEN med tiden kommer du dig over hende. Man kan vel sige, at en person som man inderligt elskede, kan man aldrig sådan 100% rigtig komme sig over. Men du lære at leve med det, måske endda genetablere kontakten. Det hjalp for mig, efter 1½ år hvor jeg stadig ikke var kommet mig over hende, genoptog hun kontakten. Og nu er alting cool mellem os. Tænker stadig på hende for tid til anden, men det gør ikke ondt, som det gjorde dengang.
Alle har deres egne måder at komme over nogle på. Min var at støtte mig til mine venner og vininder som hjalp mig igennem det.
Hvis du finder det svært, at lade værd med at tænke på hende, skal du måske bare give tankerne lov til at flyde. Med tiden vil de holde op med at være smertefulde.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.