Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Er det typisk opførsel? (1/3)


Anonym (Opretter)

(1) 09-03-2015 kl. 19:24

Hejsa alle sammen.

Jeg er 22 år gammel, af mandlig køn, normalt udseende, mærkelig af sind.

Anyways! Gennem mit liv har jeg haft diverse kærester, nogle mere seriøse end andre. Den seneste seriøse slog jeg op med, omkring 18 år alderen.
Jeg har ikke haft det store behov for en kæreste, selvom man til tider, godt kunne fristes til, at have den form for støtte i ens liv.

De seneste par år har jeg gået helt uden et aktivt sexliv, måske det virker skræmmende for de fleste, men jeg trives ganske fint, da jeg har et ellers travlt liv med masser af arrangementer og diverse.

Min kammerat sagde derfor til mig for nogle måneder siden, hvorfor jeg ikke, aktivt begyndte, at lede efter en kæreste.
Da følte jeg pludselig et behov.. alderen var begyndt, at komme op ad, tanken om, at jeg engang skulle stifte familie, fik mig til at føle jeg havde travlt med, at indlede et langtids forhold.

Så jeg hentede nogle apps, joinede nogle online dating sider osv.

Der gik ikke ret lang tid før samtaler var kørende, mødte et par enkelte, men ikke nogle jeg tænkte jeg ville beholde i mit liv.

Så mødte jeg hende her.. for en måneds tid siden. Hun var noget yngre end mig, men virkede bevidst om hvad hun gerne ville i sit liv, målrettet.
Alt sammen noget jeg sætter pris på. Læste løst hendes profil, og et par dage efter vi startede med at skrive sammen, tog jeg turen hen til hende.

Det var den klassiske "vi skal se en film!" - Det gjorde vi, og ikke ret lang tid efter filmen var slut, endte vi i sengen og havde sex.
Det var alt sammen meget godt, hun var pisse sød, dejlig at se på.. Måske ikke den type jeg som sådan ville gå efter, men bestemt en dejlig en.

Efter nogle dage finder jeg så ud af, at hun er enlig mor til en dreng på 10 måneder.
Normalt noget jeg ville gå langt uden om, og kan skam også godt mærke, at hjernen er sat på plus.. For hvad skal man lige gøre? - Jeg er ikke klar til at blive far, eller bonus far!? Men jeg vil heller ikke såre hende..
Pludselig ramte alting på samme tid.. Det var gået for stærkt, følelserne havde taget styringen, hjernen koplet fra.

- Min kammerat har haft rigtig mange forhold, eller indledninger på forhold.. Alt sammen er gået meget hurtigt, og han mister på kort tid alle "følelser" for dem.
Altid har jeg sagt, hvorfor han ikke blev ved, for de virkede meget søde alle sammen.. Men han har ikke kunnet forklarer hvorfor.

Nu står jeg selv i situationen.. Kan sagtens følge ham, men bliver ved med at prøve, at få mit hoved låst fast på, at jeg skal prøve det her fuldt ud!
Men inderst inde har jeg slet ikke lyst.

Er det typisk opførsel? Typisk tankegang, jeg har fået sex, det var for nemt?

Mvh Anonym. (slettet)
(2) 09-03-2015 kl. 20:24

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Man spiller ikke videre på andre mænds gemte spil.(3) 09-03-2015 kl. 20:28

Indlægget er slettet.


(4) 09-03-2015 kl. 20:43

Indlægget er slettet.


(5) 09-03-2015 kl. 20:47

Indlægget er slettet.


HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.