Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Forventninger til første date (1/4)


 (slettet)
(1) 08-03-2015 kl. 22:54

Hvilke forventninger har i til den første date?

- Skal det være derhjemme eller ude?
- Hvis ude, skal det så være på café eller resturan?
- Skal det være noget stort?
- Hvem betaler?

Jeg har min mening om det, men synes at det kunne være sjovt at høre hvad i andre synes ville være en god første date

Jeg synes at det skal være noget stille og roligt, eftersom at jeg bor hjemme så vil jeg fortrække at det skal være ude, for en date med sin mor på sidenlinjen tror jeg bare ikke fungere :b Men om det er på en café med en kop varm et eller andet, eller på en resturan er ikke det store for mig, så længe at der er mulighed for at man kan sidde og have en samtale i gang. Med hensyn til hvem der betaler synes jeg at man skal dele den, i hvert fald med mindre at andet er aftalt.

Jeg mener at hvis jeg inviterede en ud og bare sagde vi skal ud og spise, det vil sige at det er mig der har taget beslutningen om hvad vi skal lave så hænger jeg på regningen, for så har jeg på en måde påtvunget at det er det vi skal. Men hvis det er noget man ligesom bliver enige om og har snakket om det så mener jeg at man børe dele den.

Hvad mener i andre? Glæder mig til nogle svar (slettet)
(2) 08-03-2015 kl. 23:07

Svar på indlæg nr. 1 af Nico0512:

Jeg har som regel ikke nogle forventninger til første date, og da det typisk er mig, der inviterer ud på date, så er det også mig, der lægger op til hvad daten kommer til at indebærer. Oftes skal første date være simpel og kort, i min optik. Kort fordi at man ikke skal få for meget af hinanden og stadig have den følelse af at der er mere at komme efter (hvilket der oftest er, men alt med måde!). Simpel fordi det er en get-to-know-each-other og dermed noget der oftest kun skraber overfladen af ens personlighed. Første date er typisk også knald eller fald for størstedelen af folket.

Min idé af en første date er en gåtur og en kaffe-to-go. Det skal ikke være noget statisk, fordi bevægelse også giver plads til andre samtale emner

Det er i hvert fald min vurdering, og den er fremkommet af forsøg med mangle forskellige type første dates. En bio tur er i hvert fald et stort NO GO (slettet)
(3) 08-03-2015 kl. 23:40

En hyggelig gåtur.. - Skal være en appetizer - Så kan man lige lærer hinanden at kende hurtigt, enten var det noget, ellers ikke :) (slettet)
(4) 09-03-2015 kl. 00:05

Svar på indlæg nr. 1 af Nico0512:

Jeg er ikke fan af dates
Så hvis det bare føltes så lidt som en som muligt jo bedre :)

Ellers kemi hvis den ikke er der så bliver der nok ikke noget :)


Redigeret 09-03-2015 kl. 00:06 (slettet)
(5) 09-03-2015 kl. 16:28

Svar på indlæg nr. 1 af Nico0512:

Første date skal altid være ude synes jeg. Hvis en fyr inviterer mig hjem til "film", eller lign. regner jeg ikke med at der er tale om en date men om en fyr der håber at få noget nem fisse.
Det er self ikke altid tilfældet men hvis det partout skulle foregå hjemme hos en af os skulle det nok være noget aftalt middag eller lign. Men det er bare for intimt hvis man fx ikke har mødt hinanden før eller tilbragt tid sammen privat før.

Jeg mener helt klart at hvis det er en date, så betaler fyren. I hvert fald i starten. Self kan man senere i forholdet dele regninger og lign, for det skal jo ikke altid afhænge af at fyren har råd til at betale for begge osv. Kald mig gammeldags, men det er et af de få privilegier vi piger har og det synes jeg er værd at bevare. Det er trods alt os, der føder børn, skal trækkes et helt liv med menstruationer, have smerter ved sex med jer fyre, det er os der render og skal tage p-piller og bekymre os over at vi ellers kan blive gravide, vi er ikke født med samme muskelstyrke som mænd, ergo har vi trukket alt det hårde arbejde i livet, og mænd kunne så i det mindste vise taknemmelighed for at vi tager det hårde arbejde, ved at opvarte os og værdsætte det kvindelige køn ved at forkæle os og vise den respekt og omsorg det er at betale en middag. Det er måske et levn fra fordums tid, men jeg synes at det er nærigt og småligt hvis en mand ikke kan give en middag. Det behøver jo heller ikke være på Noma.
Jeg ville i øvrigt ikke regne det for en date hvis jeg gik ud og spiste med en fyr og han så lod mig selv betale, så ville jeg tage det som et symbol på at vi bare var venner og at han ikke ønskede mere.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.