Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Ikke et forhold, men ikke kun sex. (1/2)


Anonym (Opretter)

(1) 02-03-2015 kl. 13:02

Det er måske et luksus problem. Jeg ses med en fyr, som er fantastisk sød, har humor og ser endda skide godt ud. Vi er begge interesseret i hinanden, men ingen af os føler det kan blive til mere, da vi ikke føler et hint af forelskelse. Vi har set hinanden i en månedstid, og førhen har det været nu jeg har snakket om et forhold, men han har aldrig rigtig haft en kæreste, så måske tager det bare tid.

Mit spørgsmål er om jeg bare skal lade den ligge, og sige tak for nu, eller om jeg/vi bare skal nyde det vi har, og lade vær med at tænke på om det skal slutte eller blive til mere? (slettet)
(2) 02-03-2015 kl. 13:10

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Det er i virkelighed et spørgsmål, hvor kun du har svaret.

Har du lyst til at lade det ligge og sige tak for nu eller har du måske mere lyst til bare at nyde det i har og lade tiden føre jer hen hvorend i ender? (slettet)
(3) 02-03-2015 kl. 13:51

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Hvis man læser lidt mellem linjerne kan det antyde, at du godt kunne tænke dig at han ville mere?

Eller også ved du bare ikke hvad du selv vil 100%, standard hunkøns problem. (slettet)
(4) 02-03-2015 kl. 17:25

Følg dit hjerte (slettet)
(5) 02-03-2015 kl. 21:59

Hvis ingen af jer har forelskelsesfølelsen alligevel, hvad er så problemet? Så kan I jo netop bare slappe af og nyde det, I har sammen.

Jeg forstår ikke behovet for enten at kalde det 'et forhold' eller 'bare sex' Der kan være en masse fine mellemting, der passer godt til forskellige mennesker og deres forhold til hinanden.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.