Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Fanget i fortiden? (1/2)


 (slettet)
(1) 15-02-2015 kl. 20:56

Hejsa :) Jeg har et generelt spørgsmål: Omkring November (2013) slog min daværende kæreste jeg havde været sammen med i 4 år op og flyttede til Kbh. Det der med at blive set mere som en bedste ven i stedet for en kæreste.... Anyways. Det er som nævnt et stykke tid siden, men jeg fanger ofte mig selv i om aftenen at tænke tilbage på den tid vi havde og det gør mig ofte ret ked af det (jeg er ret følelsesmæssigt kompromiseret generelt). Min fornuft siger at jeg på nuværende tidspunkt burde være over hende, men det er lettere sagt end gjort. Jeg er klar over kærlighed og følelser ikke sådan lige er noget der kan styres(If only right?) men er der nogle metoder eller noget man kan bruge? Jeg er ikke den store charmør i byen så har ikke den store erfaring med at være sammen med andre også komme over dem. Og der er en længere historie bag, men den har jeg postet én gang før på en anden hjemmeside og det fik jeg høvl for, så det gør jeg ikke igen :) Men ja.... Er nysgerrig om andre har det på samme måde^^ (slettet)
(2) 15-02-2015 kl. 21:11

Svar på indlæg nr. 1 af Try-me-if-you-dare:

Min vurdering er at du kunne finde noget at fordybe dig i, og som samtidig stimulerer dig kreativt. Du behøver ikke engang være god til det, men i stedet lære dig selv op. Det kan være alt fra gaming, maling, musik, IT, fitness. Sæt dig nogle mål, og sigt efter dem. Når du har nået dem, sætter du nye mål (slettet)
(3) 15-02-2015 kl. 21:23

Altså du må også overveje med dig selv om du fungere? er det sådan at hun invadere din dagligdag så du ikke kan fungere, eller når du de mål du har i dit liv? for hvis hun ikke påvirker dig så hårdt negativt, så synes jeg ikke problemet er så slemt. Hell vil da gerne indrømme jeg tænker på min ekskæreste af og til, men det ødelægger ikke den måde jeg fungere på i min dagligdag.

Hvis du fungere så synes jeg det er fint du tænker på hende. Jeg tror endda det vil blive svært for dig at slippe tankerne, fordi mennesker ofte søger kærlighed. Når vi så tænker på kærlighed, så tænker vi ofte på de "prototyper" vi har i hovedet for kærlighed og der vil den person som har givet os kærlighed ofte dukke op.

jeg vil også råde dig til at kigge kritisk på jeres forhold, ja hun var da sikkert fantastisk, men hun var sikkert ikke perfekt. Når du sidder alene og hader verden, så prøv at tving dig selv til at kigge på hvad positivt der kom ud af at i ikke er sammen længere. Dette kan f.eks. være øget frihed til at nå dine mål og du slipper måske for samtaler som "synes du jeg ser tyk ud?" (slettet)
(4) 16-02-2015 kl. 03:25

Svar på indlæg nr. 1 af Try-me-if-you-dare:

I stedet for at fokusere så meget på, at det er slut og du savner hende, så tror jeg, du skal vende det om og acceptere det. Nogle aftener tænker man altså bare på sin eks og savner ham/hende, og det er også helt okay, for det er et minde om en god tid. Det er ikke nødvendigvis, fordi du ikke er kommet over hende - det er nok bare fordi, der ikke er andre, der fylder din tankegang lige nu, du tænker sådan.
Jeg synes ikke, du skal tænke så meget over, at komme videre. Så længe mindet om hende ikke står i vejen for noget nyt, så er det bare dét: Et minde. (slettet)
(5) 16-02-2015 kl. 11:17

Svar på indlæg nr. 4 af KatrineBjarnhof:HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.