Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Forståelser for piger.. (1/2)


Anonym (Opretter)

(1) 12-02-2015 kl. 21:58

Jeg ved ikke hvordan jeg skal starte, troede egentlig aldrig jeg skulle skrive et indlæg herinde og vælger som anonymt da jeg ikke er en person der 'vil ses' af andre. Beklager at jeg alligevel gerne vil have jeres feedback hvis i har lyst :)

'Problemet' er det jeg måske har forelsket mig i en pige som jeg kun har kendt i 3 uger, er blevet virkelig glad for hende, hun har givet samme udtryk for sine følelser for mig. Jeg foretrækker faktisk ikke at fortælle hende om mine følelser for hende, da jeg er bange for at blive såret hvis det ikke fører til mere, nu er det 'desværre' gjort og jeg står nu her.. Nok mest fordi jeg har forelsket mig i denne pige, at jeg reagerer sådan. Det hele er virkelig gået hurtigt,
det startede en weekend jeg møder hende, vi er begge fulde og danser, hygger os. Det er lidt kompliceret, men ville gerne kysse hende inden hun skal videre går (Dette er gengældt) hun insisterer på at det er mig der skal have hendes nummer og jeg skriver lidt small talk samme aften til hende. Siden det går det hurtigt, vi skriver rigtig godt sammen og mødes efter nogle dage hvor vi ser film og kysser lidt. Hvilket hun ikke regnede med, eftersom vi begge er en smule generte i starten. Men det skal hun jo sige :)
Nu ved jeg ikke om det bare er mig, er som om hun er begyndt at miste interessen en smule eller den 'nyforelskelse' der har været. Hun er stadig g
lad for mig og det kan jeg tydeligt mærke. Vi har set hinanden flere dage i streg på den ene eller anden måde, i byen, eller hun har været her. Og det der undrer mig er at hun siger en dag hun gerne vil være selv, hvilket jeg har forståelse for siger naturligvis det er godt for hende hun får noget tid med sig selv.
Det der undrer mig er nu at hun siger, hun føler at hun ikke kan komme her så ofte som hun gør (Fordi jeg har en roommate, og hun føler måske hun tager mig fra ham)
Dette gør hun på ingen måder, så tætte er vi heller ikke og forstår ikke hvorfor hun siger dette hvis hun vil mig. I og med vi ikke kan ses ved hende, vil ikke uddybe her hvorfor...
Jeg kan ikke finde ud af hvorfor hun gør det her nu, hun skriver hun savner mig osv. hvad prøver hun på? Jeg skrev at det ikke betød noget da vi snakkede i telefon og hun nævnte at jeg vidst ikke forstod det, og føler at jeg normalt forstår piger ret godt. Spurgte i den anledning en veninde, hvordan hun ville have det med at komme her og hun ville have det godt med det, for at se mig.
Er der noget jeg overser hun siger her? Hvad prøver hun og fortælle mig?

Hun har drillet mig lidt på det seneste på en god måde, ved at fortælle mig at det er drengen der skal spørge om vi skal være kæreste og lidt i den stil. Jeg kan bare mærke hun betyder noget for mig, og nogle vil sige jeg bare skal lytte til mig selv men vil gerne høre jeres mening.
Når vi skriver sammen nu, er det som om det er begyndt og blive kortere beskeder, men hun kan stadig godt skrive mere end 1 gang inden jeg svarer. Når jeg modtager en sms, svarer jeg heller ikke normalt med det samme vil hellere vente 2 min, for at det ikke altid 'dør' ud så kan jeg bedre lide at skrive sammen hele dagen uden at det bliver ligegyldigt :) Hvis det har nogen betydning, vil hun se mig som den søde fyr, romantiske, stille, og glade fyr..
Lige nu når vi skriver sammen, svarer jeg på samme måde igen, kortere beskeder i samme stil, ved ikke om det er et godt modspil, føler det faktisk ikke selv men føler heller ikke det andet er særlig rart. Vil helst ikke være for needy overfor hende, selvom jeg er den søde fyr, virker bare til det er det hun bedst kan lide, når jeg giver hende lidt virker det ikke til hun synes det er særlig fedt.

Jeg ved godt det er en masse skriveri oveni hinanden, skriv hvad i tænker, ser dog helst positive eller konstruktive svar :) Direkte negative svar er velkomne uden respons hvis det kun er det man har lyst til at ytre sig med.. (slettet)
(2) 12-02-2015 kl. 22:02

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Jeg ser det lidt som, at det er gået ALT for hurtigt, jeres hjerter har galoperet ud af krælighedens sti, mens jeres hjerner står stille og stadig ikke kan komme op på den skide hest!

Hun vil ikke såre dig, så hun leder efter en undskyldning for at tage lidt afstand, så hun også kan få resten af sig selv med på denne her, end blot hendes hjerte.

Tag den med ro, snak om tingene, lad det tage den tid det skal, men husk ikke at tage for meget afstand.Anonym (Opretter)

(3) 12-02-2015 kl. 22:10

Svar på indlæg nr. 2 af Holmen:

Ja er enig i det er gået for hurtigt, især med at blotte mine følelser for hende. Hader virkelig og fortælle en pige det så tidligt, vil hellere ha ventet 3 uger mere, men hun var godt i gang og andet havde også være lidt unfair overfor hende..
Jeg er faktisk meget i tvivl om hun prøver og tage afstand fra mig lige nu, det har været hende der vil ses flere gange end mig. Kunne være spændende om en pige deler samme mening som dig Holmen :)

Ja må prøve og give det tid, og vil huske det med afstanden kunne måske godt se jeg kunne komme til det så fint med en god remember.. (slettet)
(4) 12-02-2015 kl. 22:52

Svar på indlæg nr. 3 af Anonym:

Jeg har det sådan lidt, at man skal føle hinanden.. Der er ulemper ved det, da ikke alle tolker ting ens.. Men jeg hader sådan noget som, at skulle fortælle om ens kærligheds følelser, det kommer altid ud for tidligt! Og det er SÅ ødelæggende som noget overhovedet kan være..

Lige som med folk der spørger hinanden om de skal være kæreste.. Jesus fucking christ, sådan noget skal foregå på et højere niveau af kommunikation end almindelig dansk tale!

Men ja.. giv det noget tid, mærk hinanden. (slettet)
(5) 13-02-2015 kl. 01:24

Svar på indlæg nr. 2 af Holmen:

What he saidHOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.