Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Min kæreste vil gemme alt fra sin eks (1/3)


Anonym (Opretter)

(1) 09-02-2015 kl. 12:59

Min kæreste vil gerne gemme alt som har noget at gøre med sin eks, fx beskeder, billeder, ting de har givet hinanden (kærligheds armbånd) osv..
Han vil også gerne skrive og ses med hende. Og han siger at jeg forhindrer ham i at skrive og ses med dem han har haft noget med tidligere.
Derudover tænder han ikke på min røv. Det har han sagt, og han skjuler på ingen måder at han glor på røve fx i fitness. Fordi han jo ikke har en kæreste med god røv derhjemme.
Det blev jeg selvfølgelig ked over..
Men er det mig der er noget galt med? Overreagerer jeg? Er det iorden at han gør det?Anonym2

(2) 09-02-2015 kl. 13:00

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Find en anden. Han lyder som en klovnAnonym3

(3) 09-02-2015 kl. 13:55

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Har du prøvet at tale med ham om det?
Jeg har selv en kæreste, som til at starte med i vores forhold intet at havde at gøre med sin ekskæreste, da hun på det tidspunkt var taget til kina for at skrive sin kandidat.
Da hun kom hjem igen, begyndte hende og min kæreste at skrive sammen, hvilket jeg fortalte ham gjorde mig usikker, men at jeg ikke ønskede at være kæresten der nægtede ham at skrive med sin eks, men at jeg heller ikke ville have at han skjulte det for mig - Hvis det vitterligt ingenting er, gør det jo heller ikke noget hvis jeg ved det
En aften hvor vi lå i sengen, så jeg at han skrev med hende og bagefter slettede beskederne.
Jeg fortalte ham at det gjorde mig nervøs og usikker på ham, især når han ikke kunne gøre den eneste ting jeg havde bedt ham om. Det medførte et større skænderi, som dog endte med at han godt kunne se det fra min side af og herefter sagde undskyld.

mht din røv: jeg ville fortælle ham at det gør dig ked af det når han nedgør din røv, og at det ikke lige er noget du selv kan gøre noget ved, og så herefter bede ham om ikke at kommentere på din røv fremover. - At han kigger på andre numser i fitness er der ikke så meget at gøre ved, så længe han kun kigger.... (slettet)
(4) 09-02-2015 kl. 16:18

Omg.. enten er hot atter blevet overfyldt med retarderede mennesker eller også er niveauet af trolls faldet til et kritisk punkt igen... (slettet)
(5) 09-02-2015 kl. 17:48

Haha, det er en troll... Grinte højt da der pludselig stod 'Derudover tænder han ikke på min røv.' ... Det er altså ret godt fundet på!

Redigeret 09-02-2015 kl. 17:48HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.