Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Kærlighed & Sygdom. (1/6)


 (slettet)
(1) 05-02-2015 kl. 13:54

Emnet lyder måske mærkeligt, men det forholder sig sådan, at jeg har været igennem et længere sygdomsforløb med tarmslyng hvilket medførte at jeg fik stomi for en længere periode.
Før jeg gik hen og blev syg var jeg i et forhold, og forholdet var fint nok, men ligesom da jeg blev syg gik det stille og roligt i stykker, fordi jeg var meget indlagt i starten, og flere gange undervejs med kontrol og andet.
Hun havde lidt svært med stomi'en. (Hvilket jeg godt forstår, da det jo ikke er helt "normalt")
Under mit sygdomsforløb, begyndte hun så at se andre fyre, først som venner påstod hun, men hun begyndte så at overnatte hos flere af dem osv.
Jeg havde ikke så mange kræfter til, at skulle hidse mig op eller diskutere om det, så jeg lod det bare ligge, og sagde ok.
Vores forhold gik i stykker, og hun fik hurtigt en ny kæreste, hvilket var en af de "venner" hun sås med.
Nu er det så sådan, at jeg er blevet rask igen, og har fået fjernet min stomi (JO man kan godt få den fjernet, stomi behøver ikke være livsvarrigt!) det forholder sig sådan, at hun stadig er i det parforhold, men nu hvor jeg er frisk igen, så er hun begyndt at kontakte mig, vil gerne ses og tilbage i forholdet med mig.
Jeg føler lidt, at hun svigtede mig under mit sygdomsforløb, selvom jeg godt ved det kan være hårdt for pårørende, men synes ikke jeg kan "stole" eller "regne" med hende, hvis noget skulle gå galt en anden gang.
Jeg har stadig min arm fra stomien, og det lyder nok dumt, men er en form for stolt over, at jeg kom igennem det hele, og er ikke længere ked af det over mine ar.

Mit spørgsmål er lidt, hvordan kan jeg sige til hende, at jeg ikke har lyst til at have kontakt til hende, uden at gøre hende ked af det?
Har valgt ikke, at være anonym, hvis der er en eller flere som hellere vil skrive privat, samt at stå frem for andre unge der eventuelt har været udsat for noget lignende.
Det hele er lidt "kort" forklaret, så håber folk kan se en sammenhæng!

Tak.

Redigeret 05-02-2015 kl. 13:59 (slettet)
(2) 05-02-2015 kl. 14:04

Svar på indlæg nr. 1 af MR94:

Jeg synes ærlig talt ikke, du skal tænke på, om hun bliver ked af det eller ej. Det er i mine øjne utrolig lavt af hende, den måde hun har behandlet dig på.
Sig det som det er, få det ud af verden, kom videre. (slettet)
(3) 05-02-2015 kl. 14:10

Jeg er enig med Hadi. Du behøver absolut ikke at skænke hendes følelser en tanke, for hun gjorde absolut ikke det samme overfor dig. Hun har holdt dig for nar, løjet overfor dig og givet dig falske forhåbninger - sågar under de tider, hvor du aller mest havde brug for hende, i en periode af sygdom og indlæggelse.

Dermed sagt behøver du ikke at være et svin overfor hende. Hvis jeg var dig, ville jeg såmænd indstille al kontakt til hende. Hun fortjener ikke din opmærksomhed

Redigeret 05-02-2015 kl. 14:11 (slettet)
(4) 05-02-2015 kl. 14:12

Svar på indlæg nr. 1 af MR94:

Jeg er helt enig med Hadi. Aldrig om jeg ville forlade en kæreste pga et sygdomsforløb... Måske er jeg også ret præget af at være sundhedsfaglig, men jeg har haft en kæreste der lå i kunstig koma med alverdens skader, ham blev jeg hos. Så mon ikke der skal mere end en stomi til at skræmme mig væk.

Jeg synes du skal sige det til hende lige ud, som du har beskrevet det her - at du ikke føler du kan stole på hende og at hun svigtede dig da du havde allermest brug for det.

Jeg synes det er sejt, du står frem for mig er stomier efterhånden blevet dagligdag, men for mange unge på vores alder er det jo total ukendt og fremmed og kan virke skræmmende. Og fedt du kunne få lagt den tilbage - selvom man sagtens kan leve med den er det jo en unægtelig fordel ikke at have en, det gør livet lidt nemmere (slettet)
(5) 05-02-2015 kl. 14:22

Svar på indlæg nr. 1 af MR94:

Først og fremmest, battlescars er altid awesome! So, always be proud.

Jeg forstår ikke at man kan gå fra en, blot på grund af sygdom.. Selv hvis jeg var i et forhold der var på vej mod afgrunden ville jeg blive til alle parter var friske igen, for alt andet er, usympatisk synes jeg.

Uden at gøre hende ked af det ? Det skal du da heller ikke, hvis hun er så egoistisk at forlade dig under sådan et sygdomsforløb, for derefter at komme kravlende tilbage, så bør hun også kunne holde til at få smidt sandheden lige i fjæset.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.