Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

hvad gør jeg forkert (1/14)


Anonym (Opretter)

(1) 01-01-2015 kl. 13:09

Nu er jeg ved at ha haft min profil i et stykke tid og jeg har profilbillede og lidt tekst men det er meget sjældent at der er nogen der svare mig. Havde aldrig forestillet mig at jeg var så frastødende så jeg blev nødt til at spørge nogle venner og nogle eks kærester hvad der er galt med mig sidden ingen vil svare men de siger allesammen at det må være dem jeg skriver til der er noget galt med for det er ikke mig de mener jeg ser godt ud og har en fantastisk personlighed så jeg ved stadig ikke hvorfor pigerne ikke vil svare mig Men det er virkelig ved at være træls. Hvad synes i jeg skal gøre?



 (slettet)
(2) 01-01-2015 kl. 13:24

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Skriver du nogle interessante beskeder, hvor man også kan se din personlighed?
For hvis du starter sådan her eller lign:

Hej skal vi skrive?
Hej smukke du ser sødt ud skal vi skrive?

Så er der ikke mange der gider at skrive tilbage og disse beskeder giver ikke ikke noget grundlag for gode svar/ lange samtaler.

Dertil skal du også tænke at mange er overfladisk personer herinde...



 (slettet)
(3) 01-01-2015 kl. 13:39

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Hej
Hva så?
Lyst til at skrive?

Håber ikke det er sådan nogle beskeder som du sender, for så kan jeg godt forstå der intet svar kommer :)

Har også fået beskeder med hvad jeg synes om lyserøde elefanter og blå pindsvin og det forstår jeg sgu heller ikke helt, men jeg er nok meget humorforladt, kunne jeg forestille mig

Du kan jo prøve dem af


Redigeret 01-01-2015 kl. 13:39



Anonym (Opretter)

(4) 01-01-2015 kl. 13:54

Tak for jeres svar. Men synes nu at det lyder mærkeligt at man ikke skal spørge om folk har lyst til at skrive men i stedetfor skal skrive noget latterlig ligegyldig lort men vil da prøve det



 (slettet)
(5) 01-01-2015 kl. 14:16

Svar på indlæg nr. 4 af Anonym:

Det er jo ikke latterligt, ligegyldigt lort. Du skal tænke på, (nu går jeg ud fra, du er en dreng) at piger nok får 50 beskeder hvori der står: "hey, har du lyst til at skrive?" - du er for dem, bare endnu en i flokken, og skiller dig ikke ud fra de andre. Det fanger mere, hvis du bruger et par minutter på at skrive en kort introduktion om dig selv, frem for de 5 sekunder det tager, at skrive det andet.

Desuden, ud fra min erfaring, resulterer de fleste beskeder, der starter med f.eks. om man vil skrive, bare med nogle korte beskeder, som hvad hedder du, hvad laver du og sådan - og så er samtalen død, inden den startede. Du går jo heller ikke hen til en pige i byen og siger: "hej, vil du snakke?".



HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.