Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Er det normalt?


Anonym (Opretter)

(1) 19-05-2019 kl. 21:11

Min kæreste og jeg har været sammen i næsten 2 år. Hun fik et job i England for to måneder siden og nu sagde hun at det er svært at vi ikke er sammen og om hun kunne få lov til at kysse med andre mænd når hun er fuld. Begrundelsen var at hun ikke ville svigte mig og derfor kunne det være en god løsning at vi har sådan et forholdt.
Bonus info: tidligere sagde hun at hun elsker mig og vil ikke være sammen med en anden. Derfor er jeg lidt i tvivl om jeg kan stole på alt hvad hun siger.

Er det her normalt eller er det bare mig som er dum og gammeldags?

Tak (slettet)
(2) 27-06-2019 kl. 00:04

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Ved ikke hvad normalt er, men om du bør acceptere det kommer helt an på hvilket forhold i har, nogle folk fungerer med et "åbent' forhold. Når det er sagt så synes personligt ikke det er okay, det er et valg hun har taget, det kan ikke bruges som en undskyldning for at kysse mef andre mænd. Jeg er måske lidt gammeldags, men synes man skal holde sig til en, den man elsker, vis det altså er kærlighed. Men om du skal være okay med det kommer and på hvad du mener er rigtigt (slettet)
(3) 02-07-2019 kl. 17:39

Altså hvis det var mig vil jeg tænke på at hun er i England og hvis hun har det sådan, men så kan det ikke være kærester længere. Fordi hvis hun kysser med dem, hvad bliver det næste så? Tænker hvis rollerne var omvendt og du spurgte hende om du måtte kysse andre piger når du er fuld? Tænker hun vil gå i forsvar og måske slå op, og hvorfor også kun fuld? For mig at se er det et mærkeligt spørgsmål hvis der ikke har været snak om et åbent forhold førhen. (slettet)
(4) 13-09-2019 kl. 18:22

Jeg tænker at det ikke er okay hun kysser med andre i byen. Og tænker at i skal overveje om et langdistance forhold er noget for jer.. Personligt vil jeg ikke have et for det er besværligt syntes jegHOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.