Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Jeg synes hun virker sød, men...


 (slettet)
(1) 09-01-2018 kl. 16:05

Jeg har nu været på date med den samme pige to gange og det må da være et godt tegn tænker jeg, men er det for tidligt at begynde at snakke om en fremtid sammen?
Hun virker sød, men jeg er lidt usikker på, hvordan jeg skal tage det næste skridt? Og hvordan skal jeg bære mig ad på en evt. tredje date? Grønbech., 26
(2) 09-01-2018 kl. 16:40

Svar på indlæg nr. 1 af Navntoft91:

At tale om fremtiden er alt for tidligt, du kender ikke kvindebarnet. Og en tredje date har vel en cliche i sig at der skal ske noget. Hvis der sker noget på tredje date ender forholdet som i vil få ud af det ikke godt.

Som skrevet til mange andre skal man lære vedkommende at kende ordentligt og tre dates rækker langtfra.

Den perfekte tredje date vil være at gå dybere i hendes tanker, og hun i dine, finde ud af hvad hun har af ønsker, drømme og generelt bare i tankerne for hvad vil hun, og hvem hun er som person, og det samme skal hun tage interesse i, i dig. Tal om jeres ønsker for fremtiden, ikke sammen men individuelt, udforsk mere af hende, og hun skal udforske mere af dig.

Som skrevet før rækker tre dates på ingen måde, du kender dårligt nok til hendes mange mindre gode kvaliteter, og det du skal acceptere på længere sigt, og omvendt og meget andet.. (slettet)
(3) 21-01-2018 kl. 22:59

Svar på indlæg nr. 1 af Navntoft91:

Ro på du ender med at skræmme tøsen væk. Tag den med ro og invitere hende ud igen, det ikke atom fysik. Hvis det mean to be så skal det nok ske Held & lykke!HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.