Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Han hader min menstruation (2/2)


 (slettet)
(6) 28-09-2017 kl. 08:01

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Ja, han er da tydeligvis ikke din kæreste, men bare en der udnytter dig for sex og i øvrigt er ekstremt umoden, ufølsom og egoistisk. Drop ham, det er simpelthen for langt ude, hans opførsel.
Nu har jeg personligt stort set aldrig haft mens pga sygdom, så jeg har ikke skullet forholde mig til den slags ofte, men hvis jeg oplevede noget lignende, ville jeg blive så sur og aldrig se vedkommende igen. Mens er jo noget alle normaltfungerende kvinder har, det er ikke ulækkert, det er bare blod og hvis en mand ikke kan klare det, så er han ærlig talt ikke en mand, men en lille dreng. Og self skal man kunne tale om det, hvis man har gener, ondt osv. Det er ikke noget man skal gå og holde skjult for at tage "hensyn" til en kujon af en fyr.

Redigeret 28-09-2017 kl. 08:02 (slettet)
(7) 29-01-2019 kl. 07:22

Ej en klaphat! Sorry! Men FUCK en KLAPHAT! Ej bliver virkelig vred på dine vegne! Forhelvede det er noget af det mest normale og naturlige en kvinde har!? Et turnoff?! Føj! Ej sorry men at mænd har det sådan eller reagere på den måde... Skal blive munke... Man skal kunne tage det "sure" med det søde undskyld mig møgfald (slettet)
(8) 31-05-2019 kl. 13:29

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Det lyder ikke som om du har fundet en fyr på samme alder... Det lyder som om du har fundet en teenager i en 28-årigs krop.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.