Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Jeg er så træt... (11/11)


 (slettet)
(51) 03-03-2017 kl. 19:10

Svar på indlæg nr. 50 af kapawder:

Muahahaha!
Jeg har fri, så mit servicegen holder weekend (slettet)
(52) 08-04-2017 kl. 23:34

Svar på indlæg nr. 1 af Hollywood:

jeg synes virkelig at det er en god debat som du har fået skrevet sammen herinde, for det er virkelig et sandt helvede at ende med at blive røvrendt som du så pænt kalder det af en person som man faktisk er gået hen og blevet glad for..
jeg har selv oplevet det med en person - som jeg havde mødt til en fest inde i byen og ja, måske snakker man ikke så meget personligt i byen, når man er påvirket af alkohol og stemningen er høj..
men fandt hende så efterfølgende herinde og vi begyndte at skrive sammen med hinanden og fik da snakket noget mere sammen med hinanden og det var da også helt fint i starten.. efter et par dages skriveri invitere hun mig så hjem til hende en dag hvor hun var alene hjemme.. og jeg tænkte at jeg kunne da godt besøge hende - så jeg valgte at besøge hende en fredag og blive der til om søndagen, det sørgelige er nok bare hun ikke snakkede med mig de første mange timer om fredagen (hendes mor kom hjem - dårlig undskyldning)
først om aftenen åbnede hun op og vi fik snakket frem og tilbage med hinanden og fandt ud af at vi havde mange ting til fælles og begyndte så at date hinanden på en eller anden måde..
anden gang at jeg så besøgte hende datede vi lidt mere med hinanden og endte da også med at være intimt sammen med hinanden, da jeg så spurgte hende da efter om det var noget mere seriøst imellem hende og mig fik jeg bare svaret "jamen jeg vil jo gerne være ung endnu".. amen altså er man ikke ung det meste af livet, det er vel kun ens sind som bliver en smule ældre med tiden (slettet)
(53) 04-06-2017 kl. 20:09

Svar på indlæg nr. 1 af Hollywood:

Noget jeg har lagt mærke til meget, er at folk ikke kun brænder en af, så snart der er et problem af den ene eller den anden slags, ignorerer de en og efterlader en som et stort spørgsmålstegn...

Det er virkelig respektløs at man ikke kan snakke om tingene og have en normal civiliseret snak, men at den eneste løsning man kan komme med er at brænde en af eller ignorere personen

Jeg føler med dig og du er ikke den eneste i den situation (slettet)
(54) 21-01-2018 kl. 23:48

Svar på indlæg nr. 1 af (slettet):

Vi har vel alle været der. Kender godt følelsen. Du vil jo ikke ha råd, men fuck det , det kommer alligevel. Det oki at være et godt menneske og sød og alt det, men når det gælder denne kolde verden skal du også beskytte dig selv lidt, det nytter ikke noget at være sød hele tiden , specielt ikke når der er tildens til at der findes røvhuller derude også det gælder både blandt fyrer og piger. Det der ikke dræber dig gøre dig blot stærkere det tror jeg virkelig på :)HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.