Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Den mest kiksede date nogensinde - GO! (2/2)


 (slettet)
(6) 26-09-2017 kl. 16:51

Svar på indlæg nr. 1 af Enigma:

Sådan nogle tråde er altid sjove!

Hm jeg har været på en del mærkelige dates, om end de sjældent har været en decideret historie værd.. Men én stak lidt ud.
Jeg var på date med en fyr, der viste sig at være en hel del ældre end jeg havde forventet - hvor gammel fandt jeg aldrig ud af! For det ville han ikke sige! Haha
Nå, men vi var taget ud at spise brunch og først brokkede han sig helt vildt til personalet over alting, både at det var svært at finde stedet pga. dårlig skiltning og over lang betjeningstid(der ikke var nævneværdig lang) og det syntes jeg var virkelig pinligt, da han var meget nedladende. Så snakkede vi ellers meget godt, men han afbrød mig ofte og virkede mest interesseret i at tale om ham selv.
Efter maden gik vi en tur i Kongens have hvor han pludselig stillede sig op og begyndte at synge for mig på et mystisk sprog, jeg ikke kunne kende xD - dét var virkelig mærkeligt. Så sagde han efterfølgende at han var en løve og at jeg skulle være en hest og begyndte at sige som en løve. Det var en noget mystisk afslutning på en date jeg vil sige at det var ikke en dårlig oplevelse, men det var en særpræget en og jeg så ham ikke igen.. (slettet)
(7) 21-01-2018 kl. 23:50

Svar på indlæg nr. 1 af Enigma:

Det er de dates hvor folk har lagt gamle billeder op. Og når man så møder dem så det ligesom at se et helt andet menneske, og det er ikke i den positive retning. Jeg føler mig seriøs snydt hver gang, det dog sjældenheder. B)!HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.