Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Forventninger til første date (4/4)


 (slettet)
(16) 10-03-2015 kl. 23:20

Svar på indlæg nr. 14 af KatrineBjarnhof:

Hahaha (slettet)
(17) 12-03-2015 kl. 21:24

Svar på indlæg nr. 5 af MulleLangben:

Hvis jeg vidste det der på forhånd med at skulle ud på date med dig - Ville du betale hver en øre. (slettet)
(18) 18-03-2015 kl. 21:16

Svar på indlæg nr. 9 af 25cm i koldt vand:

Derudover:
- Det er hovedsageligt mænd der dør i arbejdsulykker.
- Hovedsageligt mænd der bære de tunge byrder under krige. (Altså er i skudlinjen)
- Mænd er mere tilbøjelige til at træffe farlige beslutning grundet vores hormon og hjerneudvikling.
- Mænd er overrepræsenteret i mere eller mindre alle kriminelle sager, og derved også i fængslerne. Mænd bliver også straffet hårdere for samme forbrydelse.
- Drenge er bagud fra først dag i skolen.
- Mænd skal tage hensyn til, at kvinder er bange for dem.

Det er generelt dumt at veje og måle det "besvær" man skal igennem, ved det køn man endnu en gang tilhøre. Fair nok at man mener man er berettiget til en speciel behandling, pga. ens køn - Jeg vil så bare aldrig gå på date med sådan en person.
Jeg vil gerne give 30 kroner for en kop kaffe eller kakao, til en person som anser det for værende noget ekstraordinært, og ikke en der anser det for værende min pligt som mand. - Og jeg er udemærket klar over at mange kvinder synes det er rart hvis en mand tager teten, og lige ordner det med betalingen, men jeg forventer også at hun er klar til at samle sin egen regning op, hvis jeg ikke lige synes jeg vil.

Ang. Topic, så synes jeg en første date komme meget an på hvem det er. Hvis det er en man kender fra skole, arbejde eller ligende, altså IRL, så kan den sagtens fungere i private omgivelser, for her har man ligesom set hinanden an - Men en "tinder" date skal helst være en offentligt sted, hvor man bare skal lave noget simpelt sammen.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.