Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Hvor skal man finde sin kommende partner ? (8/8)


 (slettet)
(36) 12-03-2015 kl. 20:01

Svar på indlæg nr. 35 af Charmetrold:

Jo for den snakker ikke i egentlige forskning, men i hvad ÉN faglig person har observeret (men igen ikke i forskning). Derfor kan du ikke bruge det - og slet ikke, når det ikke nævner noget om alder - så kan du ikke modsige min påstand om alder.

Fordi tingene er forbedret betyder det ikke, at det ikke sker, og nu har jeg tjekket statistikbanken, som faktisk er forskning og undersøgelser der er valide, og burgbare, og vi er oppe i 23 skilsmisser i bare ÈN aldergrupper omkring de 25 i 2013 i observeret hos èt køn. Jeg skriver ingen steder, at det KUN er de unge, jeg skriver at det OGSÅ har noget med det, at gøre. Og så igen så siger din tal ikke noget om, hvor længe de har været sammen med hinanden, hvilket også var en faktorer jeg skrev ind. Så i det store hele har du IGEN ikke fundet noget, der har modsvaret min påstand.


Omg du bliver ved med, at rykke dig ud i alt muligt, der ikke har med noget som helst og gøre i det indlæg jeg har skrevet - og jeg kan huske jeg tidligere har mødt dig i en debat, hvor du gjorde præcis det samme! Du forholder dig ikke til indhold.
100 år, er ikke mange år. Læs det link jeg lagde ud, og se så hvad det siger om kvinder på arbejdsmarkedet, det er nyt.
Og så ved jeg slet ikke hvad du mener med, at kvinderne optager meget plads på arbejdsmarkedet nu, for det har jeg ALDRIG påstået de IKKE gør, jeg har tværtimod skrevet, at det at mange er, og mange vil have en karrierer gør en forskel på familielivet. Og det er ren logik.

Har jeg påstået at kvinder skilles, for at have en karrierer? nej! igen total irrelevant. Jeg skriver IGEN, at familieforholdene har ændret sig, og derfor er der andre ting man kigger efter i en partner, og at det selvfølgelif har haft konsekvenser for forholdet - SÅSOM mangel på kommunikation og intimitet.

Hvorfor skriver du så om udlændinge osv i et indlæg du henvender som modsigende mit? IGEN Fuldstændig irrelevant.

Hvem siger, at den tykke pige ikke ser godt ud???????? Udseende er total subjektivt! Så jeg mener godt, at en tyk pige kan ønske sig en veltrænet fyr! Det er ikke dobbeltmoralsk, det handler bare om hvad man godt kan lide, og hvad man føler sig tilpas med. Nogen kvinder og mænd føler sig bedst tilpas med lidt ekstra på sidebenene, andre ikke, men der er squ da ikke nogen datingregler der siger, at de to typer ikke kan finde sammen, og at det er dobbeltmoralsk hvis man gør - her syntes jeg bare du er meget snerpet i dine udmeldinger ... men det er hellere ikke første gang jeg ser det fra dig.


Fra nu af, så svare jeg ikke på alt det irrelevante eller dine DR hjemmesider, for det er simpelthen så useriøs debatering. Gå ind på Statistikbanken eller Danmarks statistik eller noget lignende, hvis du vil modbevise mig med noget konkret viden. Ikke det andet pjat med en eller to personer, der har en HOLDNING eller en subjektiv observation.Redigeret 12-03-2015 kl. 20:02 (slettet)
(37) 12-03-2015 kl. 20:21

Svar på indlæg nr. 36 af Pletfri:

Du er ikke kommet med en eneste (brugbar) kilde end påstande undtagen en gammel kilde. Desuden afviser du enhver videnskabelige undersøgelser samt drejer næsten alt, hvad jeg skriver. Du vil åbenbart kun have ret. Derfor ønsker jeg ikke at debattere med dig. (slettet)
(38) 13-03-2015 kl. 01:54

Svar på indlæg nr. 37 af Charmetrold:

HAHAHAHHA, den kilde jeg har vist dig, er faktisk fra en hjemmeside mange ungdomsuddannelser bruger, når man skal lære om køn, krop og kultur Ligemeget hvornår kilden er skrevet, så er indholdet korrekt, da den arbejde med historie.

Har du lige været inde og se på statistikbanken, at jeg har ret, når du pludseligt trækker dig, trods du blev ved på så afsindigt tomme kilder?

Og hvis du gerne vil se kilder, kan jeg godt sende fra statistikbanken til dig, men jeg tvivler på du faktisk vil forstå hvad de siger, når DR ellers anses som primærkilde fra din side - de arbejder nemlig med objektive tal.

.. Og så kan jeg ikke se nogen videnskabelige undersøgelser fra din side, men tynde artikler med udtalelser???? (Og så et par træk fra Statistikbanken, som jeg IGEN henviser dig til, men som ikke sagde så meget om lige de skilsmisser jeg har henvist til).

Redigeret 13-03-2015 kl. 01:57HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.