Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Fanget i fortiden? (2/2)


 (slettet)
(6) 16-02-2015 kl. 15:33

Svar på indlæg nr. 1 af Try-me-if-you-dare:

...
Redigeret 16-02-2015 kl. 15:35 (slettet)
(7) 16-02-2015 kl. 17:28

Svar på indlæg nr. 3 af Løvehjerte:

Jeg fungerer i dagligdagen, men det er udelukkende pga jeg fokuserer på kun at tænke på det jeg nu laver (fx. skolerelateret ting) problemet er som regel om aftenen når jeg er alene og ligger i sengen og tænker. Så nej det ødelægger ikke min dagligdag som sådan hvis det giver mening?

Jeg ved godt hun ikke var den rigtige (obviously), men forholdet var stadig specielt for mig. Når alt kommer til alt var det hende der tog min mødom i tidernes morgen. Jo der kom da noget positivt ud af vi ikke er sammen mere, fx. slipper jeg for at have diskussioner om hvorfor hun ikke havde lyst til sex efter det første måned, men stadig... (slettet)
(8) 16-02-2015 kl. 17:32

Svar på indlæg nr. 4 af KatrineBjarnhof:

Men det er ikke bare nogle aftenener. Det er de fleste. Jeg ved det er et minde. Men jeg er en ret følsom fyr og minder betyder utrolig meget for mig... Og ja selvfølgelig var det en god tid. Men det var også den værste tid jeg nogensinde har haft. Hvis det giver mening? (slettet)
(9) 16-02-2015 kl. 18:09

Svar på indlæg nr. 8 af Try-me-if-you-dare:

Som sagt, selvfølgelig er de tanker i dig, fordi du ikke har andet at fylde dit hoved med.

Jeg synes, som jeg også sagde, du skal acceptere det som blot et minde om en god tid. At det gik i stykker er hvad der sker, og der er ingen grund til at sidde fast i oldgammel trummerum, når du i stedet kan smile over, at der findes en pige derude, der har gjort dig så glad førhen, og at DU af alle fik noget tid med hende. Det MÅ da unægteligt betyde, at det kan ske igen med en anden pige, og så må du jo glæde dig til den tid kommer.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.