Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Forståelser for piger.. (2/2)


 (slettet)
(6) 13-02-2015 kl. 01:57

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Okay... Jeg har nu læst hele dit indlæg, og det gjorde mig ret forvirret. Dit indlæg er meget rodet, synes jeg. Jeg er ikke sikker på, at jeg helt forstår, hvad problemet er faktisk. Hvad er det nøjagtigt, du vil have råd omkring og hjælp til at forstå?

Det eneste problem, jeg ser i dette, er to mennesker, der går alt for hurtigt frem. Havde det været mig, der havde været en del af det der, havde jeg taget gevaldigt afstand til modparten. Det der er alt for overvældende - og ikke overvældende på en positiv måde.Anonym (Opretter)

(7) 15-02-2015 kl. 23:34

Svar på indlæg nr. 6 af Louisa:

Tak for svar alle, jeg mere forvirret endnu end jer, er klar over det er rodet. Det har været fint og få jeres syn på det selvom jeg godt ved det er overfladist. Synes det har været rigtig fint og stoppe op og føle en ekstra gang hvad der sker..

Mit "problem" er hvis nogle piger kunne sætte sig ind i hendes sted og prøve og forklare hvad hun tænker.

Når du siger du ville tage afstand fra modparten nu, hvordan kan det være? Du er blevet glad for en pige du ikke har tænkt dig og forlade her og nu..HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.