Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Brev til eks'en - et sidste håb om et forhold igen (3/3)


 (slettet)
(11) 07-02-2015 kl. 18:46

Svar på indlæg nr. 7 af Half man half english:

Det lyder til, at I er/var lige gode om det drama, ustabiliteten og alt muligt andet.
Ligemeget hvad du føler for hende (og sorry, men SÅ dybt er ret vildt, efter en måned) så virker det virkelig ikke som et forhold med en fremtid i - I er begge for "komplicerede" til hinanden. Det virker meget som om, at ingen af jer formår at kommunikere - overhovedet! Og derfor render I så ind i skænderier, diskussioner og "jeg slår op!!".
Jeg mener jo personligt, at når der allerede har været SÅ meget drama, at I begge har slået op og overvejet at slå op flere gange, på kun ca EN måned, så er der altså noget galt - ligemeget hvad du så mener, at du føler for denne pige.

Jeg tror på, at du kan finde en derude, hvor du kan blive MEGET mere lykkelig - ligeså kan hun. Spørg dig selv; kunne du virkelig leve flere år i et SÅ ustabilt forhold? Hold nu op det må tære på følelser og fysik! Som sagt burde et SÅ nyt forhold slet slet slet ikke være så plaget af skænderier og drama og on/off, hvis det virkelig var THE ONE. Man er næppe skabt for hinanden, hvis man end ikke kommer igennem første måned uden at have "slået op" to gange og overvejet det endnu flere gange.

Generelt mener jeg at der mangler én ting, fra jeres begges side: kommunikation! Ikke som i skænderier, men som i almindelig voksen, saglig snak. Almindelige samtaler og meningsudvekslinger. For det lyder bare ikke til, at I har tacklet uenigheder eller følelser særligt voksent generelt. Og så er det immervæk svært at få et voksen-forhold til at fungere

Igen, så mener jeg, at du skal droppe det. Du HAR jo undskyldt og hun HAR godtaget den, men sagt, at hun ikke kan holde til alt det drama jeres forhold har medført i hendes liv. Det synes jeg du skal respektere og så sige til dig selv, at det "kun" var en måned og tage den derfra (slettet)
(12) 07-02-2015 kl. 18:58

Svar på indlæg nr. 9 af Løvehjerte:

Det er jo også selv et fint argument at sige, at han skal ignorere alle andre kommentarer og inputs end dine

Ja, jeg råder ham til at droppe det. Helt ærligt, hvis du prøver i 2 sekunder at droppe hele den der korrekte psykologiske vinkel - ville du så virkelig selv kunne trives i sådan et forhold, var det fra dag ET er en kamp for at fungere sammen?
Jeg siger ikke at det skal være lutter lagkage i 3 måneder først. Men jeg ville nok overveje, om det var den rette jeg var sammen med, hvis vi efter en måned allerede havde slået op to gange og skændes et hav af gange Altså, er det virkelig DET værd, hvis vi hver især kunne finde en, der bare var et meget bedre match, uden alt det drama der?

Jeg er sgu ikke psykolog. Men jeg kan tale ud fra hvad jeg selv har oplevet - og hvad jeg selv vil leve med. Ja, jeg ville sgu ikke leve med en kæreste der "slår op" og skrider hvis vi skændes. Det løser intet og er bestemt ikke ret voksent heller. Desuden har jeg det bare sådan, at jeg ikke har behov for at have et forhold, der er så on/off, med så meget drama og så mange komplikationer. SÅ hungrende efter en kæreste er jeg ikke, at jeg ville finde mig i "slå op og skride" metoden. Men jeg har gudskelov også været forskånet for den slags, da mine kærester har formået at kommunikere.

Og hvis du læste hvad folk skrev - udover at de/vi råder ham til at respektere at hun ikke ønsker fortsat kontakt/ikke ønsker at tage ham tilbage igen (hvilket du egentlig ikke rigtig virker til at skænke ret megen tanke, at hun faktisk direkte har BEDT ham om at stoppe med at kontakte hende; den slags burde under alle omstændigheder ALTID respekteres, ligemeget hvor megen psykologi du kan læse ind i det. Når folk beder en om at lade dem være - så lader man den være!), så fortæller folk så egentlig også hvad denne pige kunne have ment med det hun siger - eller hvorfor hun reagerer sådan. Og så generel bekymring for et så dramatisk og turbulent forhold.
(Hvilket også kan ses, at han "elskede" hende efter to uger". Hmm)

Men okay. Jeg er jo også kun et almindeligt dødeligt menneske og ikke psykolog ligesom dig (slettet)
(13) 07-02-2015 kl. 19:30

Svar på indlæg nr. 12 af Revontulet:

Jeg kan nemt se mange af dine pointer og se fornuften i at ende forholdet. Dette er dog det første forhold i mit 28 år lang liv og med til den forklaring har været socialfobi (tidligere) og de senere år en meget kræsen smag fra min side af. Derfor har jeg kun forelsket mig en håndfuld gange og mest af alt i Natacha her. Jeg følte mig virkelig klar til et forhold og KUN med hende, da hun faktisk matcher hvad jeg søger. Hun er ikke perfekt, men perfekt nok for mig trods hendes "fejl". Vi har kendt hinanden i 3½ måned, mødtes første gang for snart 2½. siden og har haft så mange dejlige snakke sammen både face to face, over telefon og på skrift.

Hun har ikke bedt mig om at stoppe med at kontakte hende endnu, men afventer svar fra mig, da jeg skrev at jeg ville svare på hendes SMS om noget tid. (slettet)
(14) 07-02-2015 kl. 22:02

Svar på indlæg nr. 12 af Revontulet:

INTET input er bedre end et gennemtænkt argument. Om det så kommer fra et 10 årigt skole barn, eller en professor. Problemet er lige præcis det argument intet indhold har. Argumentet om at man skal stoppe fordi det ikke fungere i starten giver ikke mening. Det kommer fra en forestilling om at "sådan ser det normale forhold" ud. Hvis du derimod, kan henvise til data som siger "Hvis det går godt de første 3 måneder, holder forhold i 80 % af tilfældene længere end 10 år" eller sådan, så har du et argument. Det der med "det synes jeg" lægger simpelthen udenfor min standard for hvad jeg vil synes er et ordentligt argument.

Det er dig selv, der bringer det på at jeg er psykolog. Som om jeg stiller mig og bruger en titel til at forsvare et argument? det kunne jeg aldrig finde på, jeg er ikke engang psykolog. Jeg fortjener ikke den titel, men tager det som en kompliment så.

Jeg ville gerne tage en dybere debat med dig om det her, fordi det er pisse spændende og jeg ville gerne have folk droppede de fordomme de har om folk der benytter sig af viden. Men du går jo tydeligvis efter manden og ikke efter bolden, det gider jeg ikke bruge min tid på

 (slettet)
(15) 09-02-2015 kl. 17:59

Ved ikke om timingen er rigtig, men regner med at sende den lange mail til hende i morgen. Tænker at hun selvfølgelig skal være faldet ned og måske have udskiftet nogle af de negative følelser og associationer med nogle positive imens savnet måske er begyndt at komme lidt.
Hun afventer stadig mit svar, efter jeg i lørdags skrev, at der godt kunne gå noget tid inden min respons kom. Hun skrev da selv hvad hun har følt og er derfor okay med at jeg svarer hende på det og at der kunne gå lidt tid.
En ulempe ved at vente meget længere tænker jeg er, at hun nu skal til at påbegynde skrivning af hendes bachelorprojekt, hvilket hun nok gerne vil fokusere noget nær 100 procent på og forsøge at glemme mig så. Hvis jeg ikke snart svarer, frygter jeg dermed at hun allerede er kommet over en del af savnet for mig.

Min besked til hende har jeg ændret meget siden mit første udlæg her på siden og bærer præg af min ærgelse over at det forholdet ikke blev til noget og hvorfor jeg tror det gik som det gik. Sidst i teksten giver jeg udtryk for, at jeg stadig virkelig har følelser for hende og kommer ind på vores dejlige oplevelser sammen og hvad vi begge gik og så frem til i fremtiden, som rejser, flytte sammen og skifte familie. Det har hun selv sagt, hun virkelig kunne se for sig. Har forsøgt ikke at lyde tryglende, da jeg ikke vil forsøge at virke for manipulerende og erkender overfor hende, at jeg godt har på fornemmelsen, at hun har taget sin endelige beslutning og at jeg må affinde mig med det og selv finde en eller anden måde at komme videre på selvom det er ekstremt svært og jeg konstant tænker på hende. Hvis hun endeligt lukker døren efter at have læst min næste besked, vil jeg selvfølgelig respektere det og lade hende være.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.