Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Kærlighed & Sygdom. (6/6)


 (slettet)
(26) 06-02-2015 kl. 12:47

Svar på indlæg nr. 24 af 25cm i koldt vand:

Blah, blah, blah. Det er okay, når det er idioms!

Resten er dovenskab. (slettet)
(27) 06-02-2015 kl. 20:54

Svar på indlæg nr. 23 af CAROLINE:

Engagement og vedligeholdelse er ikke altid "bare" at være der og blive sammen. Det kan lige så vel være NETOP at give plads til et sygdomsforløb uden at belemre sin kæreste med den ekstra bekymring, skyldfølelse og samvittighed et sådant kan medbringe.
Måske er det nemt for dig bare at skride - men de kærester, jeg har haft, har aldrig været nemme at forlade. Om det var for min, hans eller vores begges skyld, så har det aldrig været nemt, sjovt eller den hurtige udvej.

Der er mange forskellige aspekter i det her. Jeg har fuld forståelse for, opretter ikke vil tilbage til hende, men jeg synes det er tarveligt, at alle har så travlt med at dømme hende som kælling, når alle varianter ikke er taget med til overvejelse. (slettet)
(28) 07-02-2015 kl. 01:11

Svar på indlæg nr. 27 af KatrineBjarnhof:

Har du læst, hvad OP skriver? Hun er gennemført bitch. Jeg citerer:

"Under mit sygdomsforløb, begyndte hun så at se andre fyre, først som venner påstod hun, men hun begyndte så at overnatte hos flere af dem osv.
...
Vores forhold gik i stykker, og hun fik hurtigt en ny kæreste, hvilket var en af de "venner" hun sås med.
... jeg er blevet rask igen, og har fået fjernet min stomi ... hun stadig er i det parforhold, men nu hvor jeg er frisk igen, så er hun begyndt at kontakte mig, vil gerne ses og tilbage i forholdet med mig."

Hun er no good. Anyway, så var det ikke OPs spørgsmål, så jeg lader den ligge der. (slettet)
(29) 07-02-2015 kl. 01:33

Svar på indlæg nr. 28 af CAROLINE:

Yeah, det er altid nemmest at skære tingene ud i sort og hvidt, så man får muligheden for at være sur og skride, fremfor at prøve at forstå (slettet)
(30) 07-02-2015 kl. 13:15

Svar på indlæg nr. 29 af KatrineBjarnhof:

agreed, der er sikkert meget vi ikke ved. På den anden side kan man ikke reagere på mere end den information man fårHOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.