Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

hvad gør jeg forkert (14/14)


 (slettet)
(66) 04-02-2015 kl. 16:30

Som mange af de andre også siger; overvej, om de beskeder, du skriver er spændende for modtageren at læse.

Gør beskederne personlige, sjove og spørg gerne ind til hende, du skriver til. Men lad for guds skyld være med at spørge om noget, der allerede står i profilteksten - det er virkelig sjusket og giver et dårligt indtryk (synes jeg).

Som minimum bør du efter min mening i hvert fald sørge for, at du skriver noget, som fanger hendes interesse og giver grundlag for en længere samtale. Jeg kan ikke tale på vegne af alle piger herinde, men personligt hader jeg at få beskeder, der er/ligner standardbeskeder (altså noget i stil med: "Hej smukke, du ser sød ud, har du lyst til at skrive?" For det første er det for overvældende at starte en samtale på den måde, for det andet er der intet personligt over det eller noget, der indikerer at du interesserer dig for andet end hendes udseende.

Udseende betyder ikke alverdens for alle mennesker, og jeg tror bestemt ikke at du er decideret grim, men hvis du skriver til nogle piger, der er mange niveauer over dig hvad angår udseende, giver det lidt sig selv, hvorfor du ingen svar får. Truth, 34
(67) 04-02-2015 kl. 17:29

 (slettet)
(68) 07-02-2015 kl. 02:24

Svar på indlæg nr. 67 af Truth:

Hvad er det, der ikke passer?HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.