Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Små gode metal bands? (1/2)


 (slettet)
(1) 18-05-2014 kl. 16:15

Hej alle sammen
Vi kender alle sammen bands som Metallica, Medadeth mf. Men jeg syntes at der er rigtig mange mindre bands der er ligeså gode (hvis ikke bedre) end mange af de store bands.

Er der nogle gode små Metal bands folk vil anbefale?

Et af mine yndlingsbands er Vanir. Noget af deres nye materiale minder lidt for meget om Amon Amarth til min smag, men Særimners kød er et genialt album!

www.youtube.com/watch?v=3plrKN5eyDo...

^Et af deres bedste sange (hvis du spørg mig) (slettet)
(2) 18-05-2014 kl. 16:17

Svar på indlæg nr. 1 af Karl14:

medadeth a hva for en fisk?

Btw, Irsk pirat rock... Prøv at søge efter Alestorm ;)

Redigeret 18-05-2014 kl. 16:18 (slettet)
(3) 18-05-2014 kl. 17:53

Svar på indlæg nr. 1 af Karl14:

Hvis du godt kan lide folk-metal/celtic osv. i den stil, så er der en del ret fede bands. Personligt er jeg ikke for meget til, når det hele kun bliver rent growl og næsten ingen "gennemskuelig" vokal, så her er nogle stykker i den stil :
Ensiferum, Korpiklaani, Thyrfing, Cruachan, Amorphis, Sentenced osv.

Du kunne også prøve at høre Adrian Von Ziegler. Han er godt nok komponist, men han laver noget ret fedt musik :) (slettet)
(4) 18-05-2014 kl. 20:24

Förtres og de er dansk, men der er også bands som Halestorm, Blessthefall, The Pretty Reckless, Clokwork UK, Memphis May Fire, Black Tide, Body Count og Fit for Rivals.
Der er også lidt store bands som Five finger death punsh, Pierce The Veil, Icon For Hire, A Day To Remeber, Morden Day Escape, (slettet)
(5) 18-05-2014 kl. 23:21

Svar på indlæg nr. 1 af Karl14:

Metal er et bredt begreb. Hvilke former for metal foretrækker du?

Og hvor går grænsen for, hvornår et band er småt nok til at være et lille band? De gode bands har det jo med at blive kendte navne på metalscenen, mens de dårlige forbliver små. De virkeligt små bands er derfor enten ganske nye eller bare dårlige.

Kan nævne Vektor ( www.last.fm/music/Vektor?ac=vektor) og Destrage ( www.last.fm/music/Destrage?ac=destrage) som et par skønne, nye bands, der (endnu) ikke er så kendte.. Flere kan jeg ikke lige komme i tanke om her og nu uden at glo mit bibliotek igennem.

Vektors to studiealbums er eminent thrash. Destrage har udgivet tre albums, hvoraf de to første i mine ører er ret kedelige, men det nye er vildt genialtHOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.