Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

"Hvem fanden er Nephew?!" (1/4)


 (slettet)
(1) 28-01-2014 kl. 20:43

Velskrevet, skarpt og sjovt - og så rammer det den paradokset "den danske musikbranche" lige på kornet…

www.euroman.dk/kultur/musik/hvem-fa...

Hvad synes I? (slettet)
(2) 28-01-2014 kl. 20:51

Min mening omkring dette er jo at motivet helt klart er at få sat ord på nogle af de paradokser, som man møder som musiker i et land som Danmark. Og jeg forstår virkelig godt hans tanker om ikke at ønske, at være en del af branchen, men heller ikke at kunne slippe den.. Det bliver jo sat så tydeligt i relief, når man f.eks. så sidste års DMA-show. Det havde jo INTET med den brede forstand af musikbranchen at gøre, og i særdeleshed intet med den innovative og udfordrende del at gøre. - Det er blevet maginaliseret til at være en storstilet fejren af 10-15 nært beslægtede artister i den samme lille snævre niché, hvor alle skriver hinandens sange, deler ætertid på de samme kommercielle kanaler osv.. Jeg synes Kim's budskab går rent ind! (slettet)
(3) 28-01-2014 kl. 21:58

Det er en fin pointe - må jeg få lov at lufte her, at jeg fucking hader Topgunn og dansk dancehall? (slettet)
(4) 28-01-2014 kl. 22:16

Svar på indlæg nr. 3 af 25cm i koldt vand:

Ha ha... Fed luftning. Det er også ganske forfærdeligt! Specielt Topgunn. Der er kun ét formål; penge! Og så alle de profitliderlige bagmænd bagved.. Fy for den. Alt charme fjernes ved deres musik. Men nu henvender den sig jo nok heller ikke til dem med musikforståelse... (slettet)
(5) 28-01-2014 kl. 23:03

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal bruge hans indlæg til. Jeg er sådan set enig med ham i at Nephew er virkelig dårligt og virkelig overvurderet musik, men jeg er modstander af at betragte musik som noget der har en form for identitet. Musik er bare et produkt som så meget andet og "musikken" tager ikke skade af elendige kunstnere. Man kan bare høre noget andet, udvalget har aldrig været større eller lettere tilgængeligt end det er i dag.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.