Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Pædofile på tv3 (1/3)


 (slettet)
(1) 09-09-2015 kl. 20:31

Jeg sidder pt og ser dette program.. ved ikke helt hvad det hedder, men det er ihvertfald hvad det omhandler.. Og kan jo hurtigt linke det sammen med den pludselige skærpelse af sikkerheden herinde.

Ikke at jeg har noget imod at sikkerheden er skærpet, tværtimod.

Men som værten på programmet har givet udtryk for op til flere gange, er han skræmt over flere forskellige ting.

Hvad jeg er skræmt over, er hvor udbredt det åbenbart er. Det er jo fuldstændigt sindssygt!

Har faktisk selv engang for nogle år tilbage lavet en fake profil, efter jeg havde snakket med flere piger herinde, der skrev de blev bombarderet med beskeder.
Min fake profil var ikke mindreårig, men den blev bestemt bombarderet, trods jeg ikke lagde op til hverken det ene eller det andet.

Ved ikke om det er de samme mænd, der gør dette, eller der mange der engang "fader i"

Samtidig forstår jeg ikke hvorfor, at strafferammen er så ufattelig lille for sådanne forbrydelser. Det er kraftedme for klamt! (slettet)
(2) 09-09-2015 kl. 20:51

Svar på indlæg nr. 1 af Holmen:

Jeg ser det selv lige nu, det hedder "jagten: børnelokkerne på nettet".

Jeg havde heller ingen idé om hvor udbredt det egentlig er! Jeg er faktisk meget overrasket.. Og man kan da godt forstå HOTs sikkerheds opdateringer herinde. Truth, 34
(3) 09-09-2015 kl. 20:52

Svar på indlæg nr. 1 af Holmen:

Piger bliver altid spammed af desperados, så intet nyt i det. Folk har generelt ingen klasse på internettet, så forstår ikke at det overrasker nogen.
Nu ejer jeg ikke et TV, men så en artikel om det i dag og der var det 30+ årige brugere herinde på hot.dk, som havde kontaktet de 15 årige "piger".. Surprise surprise. (slettet)
(4) 09-09-2015 kl. 21:02

Det er ikke så meget de bliver bombarderet med beskeder, men indholdet af beskederne der overrasker.. samt deres vedholdenhed.. der er et eller andet der siger mig at de har haft succes med det førhen, hvorfor skulle de ellers være så vedholdende? Eller at de simpelthen bare har så mange skruer løs at det er det eneste de kan.. det var ihvertfald at håbe (slettet)
(5) 09-09-2015 kl. 22:27

Jeg mener at den seksuelle lavalder, er 15, så det er vidst lovligt, sålænge lavalderen respekteres.

Noget andet er, at når ældre kvinder, skriver til yngre mænd, er der ingen som brokker sig her i landet.

Brugere skal være mindst 15 år på hot, så der er næppe tale om lovovertrædelse her.

Alle mine kærester(og lignende), har været på min alder, eller derover, min ex er 38, jeg er 26. Aligevel mener en kvinde på 20 at jeg er for gammel til hende, og en kvinde på 28 synes hun er pinligt gammel ift. mig.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.