Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Negativ indstilling til TV (1/3)


 (slettet)
(1) 09-09-2015 kl. 12:31

Jeg ved egentlig ikke om dette er et debat indlæg, men jeg har brug for at lufte mine tanker for andre, så poster det her. Kommenter hvis du vil :)

Jeg har fået det sådan, at jeg ikke kan se noget i TV, uden at begynde at tro på det i et vidst omfang.
Hvis jeg eksempelvis ser noget blive fremstillet på en måde, der ikke stemmer overens med den opfattelse, jeg selv havde af emnet, inden jeg så tv, så vil jeg efter at have set fjernsynsprogrammet have en mental konflikt, mellem min gamle opfattelse, baseret på min virkelighedserfaring og egne forestillinger og den nye opfattelse fremstillet i tv programmet. Jeg forsøger at lægge fjernsynsprogrammets fremstilling fra mig, men jeg kan ikke helt, og tilsidst bliver mit sind nærmest voldtaget af de fremstillinger, der er kommet fra TV'et, i den forstand at mit sind bliver bombarderet med tanker i overenstemmelse med hvad jeg så i TV. Det sker også selv om jeg godt kan se at fjernsynsprogrammet er groft manipulerende.

Jeg kan ikke se åbenlys løgn i TV uden at tro på den, i et vidst omfang.

Hvis jeg efter en periode med tv-kiggeri, dropper at se fjernsyn, så ændrer mine holdninger sig også tit.

Jeg er måske meget letpåvirkelig, men jeg er nok ikke den eneste.

Det er ikke underligt at man kan hjernevaske hele befolkninger med propaganda. Og vi ser ikke engang at det er propaganda, hvis vi er vokset op med det, og har nogen virkelighedserfaring, at sammenligne det med. Og er vi hjernevaskede, inden vi går ud i virkeligheden, vil det påvirke den måde vi opfatter verden på, og den måde vi forholder os til den på.

Og er alle omkring dig hjernevaskede, vil du blive påvirket holdningsmæssigt af de mennesker omkring dig, og derved også indirekte af propagandaen. Du bliver måske fordømt, for at sige noget andre er uenige i, fordi deres holdning er formet af medierne og din ikke er - hvis du altså holder op med at se tv.

Du kan næsten ikke indgå i en social relation, uden at fjernsynet bliver tændt før eller siden, og du er kedelig hvis ikke du er til tv hygge og bliver set skævt til, hvis ikke du ser tv.

Jeg havde i mange år som teenager, problemer med at have tanker "som ikke var mine egne" - dem kunne jeg måske have slippet for, hvis ikke jeg havde spændt flere timer dagligt, på at kigge ind i en skærm. (slettet)
(2) 09-09-2015 kl. 17:42

Svar på indlæg nr. 1 af Pilen:

Det er jo hele pointen med fjernsynet, at manipulere med folk, til enten at få samme mening, eller ønske et bestemt produkt.

Lad dog være med at se fjernsyn hvis du er så let at manipulere med.

Har aldrig nogensinde skiftet mening ved at se noget i fjernsynet, jeg er blevet oplyst om ting jeg ikke vidste eller kendte til.. men at skifte mening om noget er aldrig sket. (slettet)
(3) 09-09-2015 kl. 20:00

Svar på indlæg nr. 2 af Holmen:

Det er heller ikke sådan at jeg skifter totalt mening. men jeg føler tit anderledes omkring nogle ting, efter jeg har set det. Hvis ikke jeg var bevidst om hvordan det påvirker mig, så tror jeg det kunne styre mig. Bøger og radio har ikke den effekt. Jeg tror det, at du ser det på en lysende skærm, spiller ind på det.

Det er svært at undgå at se tv, for det er så tit en del af mit sociale liv, med andre mennesker, synes jeg.

Redigeret 09-09-2015 kl. 20:01 (slettet)
(4) 11-09-2015 kl. 03:50

Svar på indlæg nr. 2 af Holmen:

Har faktisk ikke set TV i 5år (slettet)
(5) 11-09-2015 kl. 03:52

Svar på indlæg nr. 1 af Pilen:

Hvis du i tvivl, så der kun en ting at gøre og det at undersøge sagen. Læser ingen steder at du har forsøgt at få en løsning på problemet, men i stedet lader dig blive "raped" af TV'et propaganda
Så hellere YouTube og Twitch for at være helt ærlig! Ikke engang Netflix kommer i nærheden :PHOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.