Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Negativ indstilling til TV (3/3)


 (slettet)
(11) 13-09-2015 kl. 00:28

Altså jeg kan god forstå dig, hvis man er let at påvirke. Det eneste råd jeg kan give dig, er et råd du sikkert allerede har fået.

Tag kontrol og kontrollere hvilke informationer du får, og hvornår.

Jeg ser fx ikke nyheder, fordi det er 99% negativ , og jeg nægter at se verden på den måde. Der sker også en masse positiv ting i verden, hvorfor fremhæver vi ikke også det? Desuden de størreste nyheder, de kommer alligevel frem på facebook, ellers finder man ud af det igennem venner.

Nu hvor du i det mindste er klar over hvor påvirket du bliver, så kan du selv vælge hvad du sætte forkus på.
Det man ser og høre, det er som regel det man bliver.

Jeg siger ikke at der ikke er plads til sjov, fordi jeg ser også tvshow og realitiy show engang imellem, fordi det for mig er bare underholdning, men nogle gyser og crimi film/tvshow holder jeg, mig væk fra, fordi de påvirker mig lidt for stærk.

I sidste ende gør det som er bedste for dig. Folk vil altid have en holdning til hvad du gør. Du skal bare forkuser på at gør dig selv mere glad. SÅ længe du har en holdning til noget, så vil der altid være den ene person som er imod det. Det kan være at de måske ændre deres holdning, når de ser hvordan det påvirker dit liv. Do you! :) (slettet)
(12) 13-09-2015 kl. 03:11

Svar på indlæg nr. 10 af Pilen:

Hah f*ck den er klam.. Ja, undskyld udtrykket, men no wonder man kan få 9 Nuggets og en lille cola til 15,-HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.