Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Jennifer Lawrence nr. 1 (2/2)


Anonym (Opretter)

(6) 23-08-2015 kl. 10:23

Svar på indlæg nr. 5 af Holmen:

Hvorfor skulle jeg svare på noget, som intet har med mit oplæg at gøre. Så gør vi jo væk fra emnet.Anonym2

(7) 23-08-2015 kl. 12:00

Svar på indlæg nr. 6 af Anonym:

Wow, måske har du bare meget ondt i røven over hendes succes og penge..Anonym (Opretter)

(8) 23-08-2015 kl. 12:22

Svar på indlæg nr. 7 af Anonym2:

Nej sådan skal det ikke tolkes. Det er skam fuld fortjent at hun tjener så mange penge, da filmene jo er gode og tjener mange penge hjem til producenter.

Og nej penge er ikke alt, man har hørt om mange mennesker med mange penge, som slet ikke er lykkelige, nogle begår endda selvmord. F.eks Robin Williams. Eller dør af andre årsager, som feks Heath Ledger. (slettet)
(9) 23-08-2015 kl. 13:06

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Fortjent ud fra hvilke kriterier? I neokapitalistisk logik er det fortjent, fordi nogle vil betale hende det. I marxistisk logik kan det kun lade sig gøre via udnyttelse af millioner af proletarer, og må derfor nødvendigvis være ondt. I socialistisk logik er det et tegn på et uretfærdiggørligt hierarki, som bør bekæmpes, indtil nogen stiller et tilstrækkeligt stærkt forsvar for det op. I et mere kunstnerisk perspektiv er hendes primære styrke hendes brand, ikke hendes skuespil, så det er meget langt fra fortjent. I et kontraktuelt perspektiv er det fortjent, fordi alle har indvilliget i at kanalisere alle de penge til hende. I et marketingperspektiv har hun skabt et stærkt brand og formået at bruge det.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.