Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Favorit film serie, baseret på en bog/bøger (2/2)


Anonym (Opretter)

(6) 17-08-2015 kl. 19:54

Det kunne jo også være Millinnium trilogien, som er super på film. Eller film hvor hovedrollen hedder Robert Langdon hvor jeg også kan lide begge 2 (slettet)
(7) 20-08-2015 kl. 12:32

Nu er den ikke baseret på en SERIE, men jeg vil sige Blade Runner. Bortset fra det lille regelbrud er jeg på Harry Potter, simpelthen fordi filmene har oversat bøgerne så skidegodt. Ringenes herre er bedre bøger og film, men der er nærmest ingen sammenhæng mellem de to universer. Jeg kunne muligvis med samme argument have nomineret både hunger games og twilight, men jeg har set én twilightfilm, ellers ved jeg intet om nogen af dem.

Man kan selvfølgelig sige at der er meget mindre univers i Harry Potter der skal oversættes, så opgaven er noget nemmere end Ringenes Herre, men Jackson har begået nogle mesterværker inspireret af, på samme måde som Apocalyptica er inspireret af Metallica i denne video
www.youtube.com/watch?v=mjvGjUovxPU

Redigeret 20-08-2015 kl. 12:34HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.