Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Dexter S08 (4/4)


 (slettet)
(16) 27-09-2013 kl. 21:12

Svar på indlæg nr. 15 af Stig..:

Det er stadig ærgeligt at de sidste minutter kom med. Jeg er fan af ideen om at man selv kan vurdere hvad der sker efterfølgende i film og tv, så jeg synes det var lidt ærgeligt de vidste den sidste scene. Jeg kan sagtens se værdien i scenen, og det tragiske i hans situation, men jeg synes godt den kunne undværes. (slettet)
(17) 27-09-2013 kl. 21:19

Svar på indlæg nr. 16 af Articuno:

På sin vis enig. Jeg forventede egentlig også den sluttede der, men jeg blev alligevel positivt overrasket. Jeg kan godt lide idéen om at konsekvenserne af hans handling kommer til at forfølge ham resten af livet, i stedet for at det bare slutter med et selvmord. Det virker lidt for nemt. Men begge dele ville fungere for mig - men at han skulle blive fanget og henrettet af staten, ville slet ikke fungere, imo. (slettet)
(18) 27-09-2013 kl. 21:24

Svar på indlæg nr. 17 af Stig..:

Jeg synes bare lidt det giver sig selv at hans handlinger ville hjemsøge ham resten af livet, derfor synes jeg scenen er en smule overflødig.

Jeg synes også selvmord er for let, og slet ikke Dexter overhoved, men ved at cutte den sidste scene ud kan du jo netop selv vurdere om du vil have ham til at leve eller dø. Det synes jeg havde passet bedre. (slettet)
(19) 27-09-2013 kl. 21:39

Svar på indlæg nr. 18 af Articuno:

Men det ville de jo netop ikke hvis han valgte selvmord.

Jeg kan godt følge dig, men jeg tror ikke jeg overhovedet ville anse det som en mulighed at kunne overleve en orkan på åbent hav... Og slet ikke når man ser den smadrede båd, så for mig at se ville jeg konkludere "selvmord" og lukke den der uden den sidste scene.

Redigeret 27-09-2013 kl. 21:42HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.