Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

At kunne betale sig at arbejde (1/3)


 (slettet)
(1) 31-05-2015 kl. 14:04

Diverse politikere har for travlt med at snakke om, at det skal kunne betale sig at arbejde. Det kan jeg blive enig i. Dog er jeg uenig i mange af deres argumenter. Særdeles fra højrefløjen vil man have folk til at tage, hvad som helst arbejde, fordi østeuropæere gør. De mener fx. at kontanthjælpen er for meget. Derfor vil folk hellere være på overførselsindkomster end at arbejde. Det tror jeg så ikke på. Vil de her politikere selv være villige til, at danske varer prismæssigt sættes ned til østeuropæiske priser? Det tror jeg ikke. Vil de her politikere selv tage et arbejde med løn, de ikke kan leve af? Det tror jeg ikke. I så fald vil jeg bede dem om at være frontfigurer. Bagefter kan andre også følge med. Under finanskrisen bidrog disse politikere ikke med opsparingen. De fortsatte med at få den samme løn og leve som de altid har gjort, mens andre måtte gå fra hus og hjem. Resultater har man heller ikke set ret meget af fra deres side. Er problemet ikke nærmer dårlige belønninger i de brancher, østeuropæerne får arbejde.

Skal danskerne blive de nye østeuropæere, fordi østeuropæere tager vel som helst? Skal vi acceptere løndumpning? Skal den danske arbejder/lønmodtager opgive den kamp h*n har kæmpet årene igennem?

Hvad synes du?Redigeret 31-05-2015 kl. 14:09 (slettet)
(2) 31-05-2015 kl. 19:34

Svar på indlæg nr. 1 af Charmetrold:

I have no idear.. Det hele virker som lappe løsninger. I bund og grund tror jeg det meste skal laves om, systemet bliver ret så forældet til sidst

Jeg ikke så meget ind over alt det her, andet end folk linker MobilePay overførsler til Liberal Alliance.. ^ ^ I don't get it!

Hvad synes du? (slettet)
(3) 31-05-2015 kl. 19:46

Svar på indlæg nr. 2 af FalafelFighter:

MPO til LA? Hvor ser du det? (slettet)
(4) 31-05-2015 kl. 19:55

Svar på indlæg nr. 2 af FalafelFighter:

Ja nogle politikere er så desperate, at de bruger lappeløsninger i stedet for reelle løsninger.

Griner, I have no idea about MobilePay overførsler til Liberal Alliance. Måske er det fra Saxo Bank . (slettet)
(5) 31-05-2015 kl. 20:51

Svar på indlæg nr. 4 af Charmetrold:

For hver 100 kroner doneret, så topper Saxo Bank med 10 kroner Der er samlet i omegnen af 50.000 ind henover weekenden, mener jeg.

Forhåbentligt kan det hjælpe til, at få fjernet nogle af alle de latterlige afgifter.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.