Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Terror manden fra kbh debat om hans dom (1/6)


 (slettet)
(1) 20-02-2015 kl. 19:13

Hvad syntes i om debatten om at han blev lukket ud fra varetægtfængsel førtid fordi der ikke kunne blive afsagt dom i han sag? + Mener i at han skulle have haft en forvarings dom lige fra starten af at de havde opdaget i fængslet at han havde disse ekstreme holdninger?

Jeg mener selv at man skulle holdes i varetægt indtil dommen var endeligt sagt, nå det gælder sager om vold, mord og voldtægter. Syntes nu også at en forvarings dom kunne komme på tale, nå det var under stærk mistanke at der var sådanne ekstreme holdninger i sinde for så havde man brug for psykisk hjælp.

Og nej er hverken racist eller muslim hader, mener også at dette skulle gælde alle andre med disse holdninger, så nogle bemærkninger om at man skulle være racist eller noget i den stil frabedes.
 (slettet)
(2) 20-02-2015 kl. 19:15

Svar på indlæg nr. 1 af Enevold:

jeg er e9 med dig. (i dit udsagn) (slettet)
(3) 20-02-2015 kl. 19:38

Svar på indlæg nr. 1 af Enevold:

Don't worry. Der er intet racistisk eller islamofobisk over din tråd.

Jeg linker til en spændende video, som jeg så på 'Politiken'. Den er spændende fordi den omhandler Omar og den baggrund han kommer fra, hvilket kan belyse sagen fra et andet perspektiv. Helt klart værd at se det hele igennem, fordi jeg føler at jeg selv lærte noget af det.

EDIT:
Linket: politiken.dk/tv/danmark_tv/ECE25520... on_type_map=%5B%22og.shares%22%5D&action_ref_map=%5B%5D

Hvis ovenstående link ikke virker så benyt: goo.gl/sILhOs

Redigeret 20-02-2015 kl. 19:39

Redigeret 20-02-2015 kl. 19:40 (slettet)
(4) 20-02-2015 kl. 20:20

Svar på indlæg nr. 3 af Isvaffel:

Ja det er faktisk meget spændende. Er også faktisk enig i det han siger. Syntes også det er tankevækkende at hvis en mand i usa tager et gevær og skyder en masse børn på en skole så det ikke terror og hvis det er en med mørkere udsende der springer en bombe så det terror. Det er et forviklet billedet medierne giver at det ene er værre ind det andet bare på grund af udseendet på gerningsmanden. Ville da selv sige at ham der skyder på en skole er lige så meget terrorist som den anden og syntes faktisk ikke at ordet terrorist skal bruges om sådan noget i medierne nå alt kommer til alt. Det at gangster miljøet er populært i forhold til unge er ja også et problem som han siger i forhold til det og er tildels vigtigere at tage seriøst ind terroristme. (slettet)
(5) 20-02-2015 kl. 20:30

Svar på indlæg nr. 4 af Enevold:

Skoleskyderi i USA er ikke terrorisme. Om det som skete i weekenden var terror ved man jo ikke med sikkerhed, så skal man kende begrundelsen, og den kender vi ikke.
Det er jo ikke selve handlingen i sig selv som definerer om det er terror, men formålet med handlingen. Hvad ligger bag. Og du sammenligner handlinger hvilket ikke er nok.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.