Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Højre orienteret eller Venstre orienteret? (1/10)


Anonym (Opretter)

(1) 24-12-2014 kl. 11:46

Meget simpelt.
Hælder du til højre eller til venstre side fra midten?Spørgsmål: Hælder du til højre eller til venstre side fra midten?

1. Højre 54,55% (30)
Kvinder, 16,36% (9)
Mænd, 38,18% (21)

2. Venstre 45,45% (25)
Kvinder, 16,36% (9)
Mænd, 29,09% (16)

 (slettet)
(2) 25-12-2014 kl. 01:18

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Det e ret meningsløst sprøgsmål. Hvis du ser i dags venstreorienterede, for eksempel, i forhold til for 15 år siden, ville selv Enhedslisten blive kaldt nogle højreorienterede sataner. For leden var både Pernille Skipper og Johanne SN ude og kommentere at det er en smule bizart at de radikale påstår at lytte til eksperter, når Morten Østergård siger at beskæftigelsesministeriet lyver om at kun 82 ud af 400.000 (ca) jobs tilbudt til dagpenge- eller kontanthjælpsmodtagere er blevet takket nej til.

Hvis det var for uforståeligt, opsummering i moderat beruset punktform:
1) Morten Østergård ser iet Dr-program (jeg har glemt navnet - "den dag de arbejdsløse forsvandt", måske)at 6 kontanthjælpsmodtagere takker nej til et arbejde
2) Han mener derfor at der er en epidemi af arbejdsflugt
3) Beskæftigelsesministeriet påpeger, at der er blevet tilbudt kontanthjælps- og dagpengemodtagere 400.000 jobs i 2013, hvoraf kun 82 er blevet takket nej til (altså 0.02%)
4) Morten Østergård påstår at tallene er dybt forkerte, baseret dybest set på hans mavefornemmelse og DR-programmet.
5) Enhedslisten påpeger det bizarre i at påstå at man lytter itl eksperter, når man samtidig forkaster konkrete, hårde data
Min pointe her er at det ikke burde være en ideologisk ting at sige, at det er vanvid at benægte tal ud fra ens mavefornemmesle. Diskussionen burde ikke stå om 2støtter de her tal min mavefornemmelse", men "hvad betyder de her taql, og er det i orden". Det er dybt groteskt at socialdemokraterne eller de konservative, traditionelt de to ærlige partier, ikke er ude og sige noget. Og at den såkaldte venstrefløj er presset fra at prøve på at sikre ordentlige vilkår for de svage til at prøve på at få virkeligheden igennem til en bunke ideologisk fornægtende fanatikere (LA og DF, jeg kigge rpå jer) er direkte beskæmmende. For fanden da, vi HAR ikke nogen venstrefløj i politik længere, fordi vi konstant de sidste tyve år er gået påkompromis med vores principper for at få en smule indflydelse. Læg mærkke til at Df ikke går på kompromis - de siger "vi tager os af de ældre og af at hade perkere", og det står de fast på. Det er nemt, det kan sælges til idioter og platnakker, og det giver meget råderum. Kunne vi få et par lignende grundsætninger ind i det venstreorienterede, fx "vi vil have internationalt samarbejde om at nakke skattefuskere" eller "vi vil ikke gå efter laveste fællesnævner i EU ang- arbejdsvilkår", kunne vi måske få noget af det igennem - i stedet har den såkaldte venstrefløj kpieret Anders Fogh håbløst meget. Anders Fogh har ganske enkelt defineret dansk politik fuldkomment de sidste ti år, og det er forfærdeligt at socialdemokraternes leder ikke er andet end en svagpisser-version af ham i en pænere indpakning, mens socialdemokraternes rolle er overtaget af Enhedslisten, som burde være et venstrefløjsparti, snarere end et midter.


Så for at svare simpelt: jeg er hævet over venstre- og højre, men hvis jeg gad involvere mig i den slags detaljer, ville jeg nok være godt ude på venstrefløjen. Jeg tror på at vi har nået den grad af velstand vi skal have, hvis ikke langt oversteget den (hvilket mange venstrefløjsfolk vil være uenig i), og at de væsentlige spørgsmål i dag er
1)global økologisk bæredygtighed frem for alt. Den fortjener hele top ti for sig selv, men je gkalder næsten punkt 2 alligevel
2) at vildbæstet vi kalder kapital tæmmes. I stedet for at drage hærgende rundt og ødelægge efter sit eget forgodtbefindende, skal vi smække saddeltøj, bidsel og så videre på det, og sætte den til a tarbejde for os. Det VIL indebære at gøre nogle ting som finansfolk bliver sure over, men som avner alle - for eksempel at slå ned på skatteunddragelse, måske indføre en maksimumløn (som stadig skal være obskønt høj - måske en million om måneden) eller lignende I ædru tilstand skulle jeg nok kunne finde på en del bedre, men nu er jeg på vej i byen. Vi snakkes.Anonym (Opretter)

(3) 25-12-2014 kl. 02:22

Svar på indlæg nr. 2 af Den Glade Galning:

At være enten til venstre eller til højre fra midten, kan udfra en populistisk og/eller historisk synsvinkel, vurderes ud fra gængse samfundsmæssige værdier.
Bare som svar på, at det er et meningsløst spørgsmål.

Selvfølgelig er det slet ikke så let, men derimod meget mere komplekst, hvorfor du også, på sin vis, har ret
Alt drager til højre. Venstre side ses mere og mere fra højre wing - og til syvende og sidst er det kammerateri og komplet flyvske tilstande.

Jeg kommer ikke igennem det hele - Men ud fra erfaringer fra dine tidligere post herinde, så har du nok mere styr på det, end de fleste af os andre ;) (slettet)
(4) 25-12-2014 kl. 03:08

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Hvad i hede hule er det her for et rødt helvedessite. (slettet)
(5) 25-12-2014 kl. 03:13

Svar på indlæg nr. 4 af CAROLINE:

HAhahahaha

+1HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.