Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Danmark er det mest racistiske land (4/4)


Anonym (Opretter)

(16) 16-07-2016 kl. 20:33

Svar på indlæg nr. 15 af lord_lolland:

>Vil du også sige at en far som elsker sine børn hader andre børn?


Sikke en dårlig sammenligning.
Ingen har sagt, at man hader andre folk eller er racist, fordi man elsker sit land, sin kultur og elsker sit land. Hvem har importeret folk med anden nationalitet, kultur og etnicitet?

Det er ikke hadsk at elske. Det er jo hele pointen . Derfor skal man ikke hade folk, der tilhører en anden race.

Redigeret 16-07-2016 kl. 20:45 Truth, 33
(17) 17-07-2016 kl. 00:58

Svar på indlæg nr. 13 af Anonym:

Kigger du på hvad folk stemmer politisk, så har det ændret sig enormt meget. Vil ikke sige danskerne var så fremmedfjendske for 20-30 år siden som de er nu.

Det har ikke noget at gøre med race, men at der er forskelle i mentalitet, fattighed, og de lever i et land med et højt kriminelt miljø.
Nu snakker jeg ikke om Polen, men Rumænien, Bulgarien, romaer osv.

Hvis du mener romaer er et hårdtarbejdende folk, så har du brug for at vågne op. Disse folk har absolut intet at gøre i Danmark udover at lave tyverier, tigge og stjæle fra de ældre mennesker med diverse fupnumre.

Hvis du mener det er ok at Danmark skal være et tagselvbord for andre folkefærd, så tvivler jeg på du er dansk eller vestlig. Igennem mange generationer har vores forfædre og ældre arbejdet for det Danmark vi har i dag, men du mener det er ok at komme her for at begå kriminalitet eller tigge?.. Yeah, no.

Jeg er ikke glad for religion og mener at det skaber splid mellem folk, hvilket jeg også mener det gør i Danmark. Koranen har ikke ændret sig i over tusinde år, hvorimod kristendom har ændret sig enormt til at passe ind i vores moderne verden(og nej jeg er ikke en tilhænger af kristendom), men et eksempel på forskellen mellem religionerne og tilpasning.
Folk kan tro på en lyserød elefant for min skyld, men jeg mener det er forkert at "hjernevaske" fra barnsben af med religion, hvor de ikke selv har et valg for at sige fra. Sådan har jeg det med alle religioner.

Så længe tøjet ikke dækker ansigtet, så er jeg egentlig ligeglad.

Det eneste mad der er blevet fravalgt er svinekød fra børnehaver og sygehuse, hvilket er helt hen i vejret, når danskerne skal ændre sig og ikke de mennesker der kommer til Danmark.

Virkelig.. kedeligt? Det har intet med forskellighed at gøre, hvis du lever et kedeligt liv.

Hvorfor anonym egentlig? Du har intet at gemme dig for.

Redigeret 17-07-2016 kl. 00:59Anonym (Opretter)

(18) 17-07-2016 kl. 02:36

Svar på indlæg nr. 17 af Truth:

Ja, politisk stemmer folk anderledes i dag. Men det hænger mest sammen med fremmedfjendske kampagne fra folk, der er misundelige over for "fremmede". Ifølge deres hoved er alle problemer i Danmark de fremmedes skyld. Hvis det intet har noget med racer at gøre, skal folk lade være med at opføre sig som racister.

Nu skrev du selv østeuropæere. Det sjoveste er, at polakker føler sig forhadt til, trods for at det er hårdtarbejdende end mange danskere. Desuden udgør romaer et mindretal blandt folk fra Østeuropa. Når jeg nævner østeuropæere tilhørende den samme hvide race som danskere, er det vel ikke romaer?

Jeg har ikke sagt, at Danmark er et tagselvbord. Det var dig, som mente det, hvilket ikke var rigtigt. Ingen i Danmark kan bare tage, som de passer dem. Medmindre de har lov til det. Alt andet er misundelig. Man søger konstant efter problemer i Danmark. Der er mange udlændinge, som arbejder hårdt. Dette er til trods for, at de har svært ved at få et arbejde. Nogle af dem er endda bedre uddannet end danskere. Ingen danskere kommer til at få flere penge i lommen, selv om alle fremmede forsvandt fra Danmark.

Kristendommen har ikke ændret sig. Det er menneskerne i Danmark, som har ændret sig. Jeg giver dig ret i, at det er forkert at hjernevaske fra barnsben. Kristne med indvandrerbaggrund bliver ligeså diskrimineret af danskere. Det hører man bare ikke så meget om, fordi de ikke råber højt om det. Kristne indvandrere bliver fx. ligeså meget afvist på diskoteker som muslimer.

Sjovt nok nogle folk vil tage æren for forfædres arbejde. Er alle danskere fra tidligere tider dine forfædre? Har du overhovedet bevist for, at dine forfædre arbejdede hårdt og ikke var en af de baroner, som udnyttede fattige danskere?

Jeg er anonym af 3 grunde: for det første skal min holdning og ikke mit udseende, der skal være i fokus her. For det andet så kan andre også være anonyme og udtrykke deres meninger uden at være bange for personligt angreb. For det tredje er det en kendsgerning herinde, at folk uden argumenter pludseligt bliver personligt. Det vil jeg undgå.

Jeg mener heller ikke, at folk der begår kriminalitet eller laver fupnumre hører hjemme her. De danskere, som koster den danske stat millioner af penge (skattely m.m.) hører ej hjemme her. Jeg ville hellere have, at folk tigger end at lave fupnumre. Det er bedre end at stjæle.

Det rager mig en pind, at folk dækker deres ansigt. Undtagelsen er, når folk dækker deres ansigt for at begå røveri eller andre former for kriminalitet.

Det er der ikke særlig moderne at sige "folk, der er kommet hertil". Faktisk er det en middelalderlig tankegang. Vi lever vel ikke en stammekultur i Danmark, vel? Selv stammerne i diverse dele af verden bygger fremmede velkommen.Redigeret 17-07-2016 kl. 02:45HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.