Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Folketingsvalget (11/11)


 (slettet)
(51) 03-06-2015 kl. 22:00

Svar på indlæg nr. 50 af 25cm i koldt vand:

Jaja, Samuelsen har prøvet at redde den med en "partiet mener ikke det vore sordfører på området siger" - men klebager at jeg var så langsom. Helt ærligt, som klimaordfører bør dens lags galninge være udelukket. Jeg mindes for eksempel ikke nogen som helst fra enhedslisten, der nogensinde har påstået noget i retning af at politiet har lovhjemmel til at skyde folk efter forgodtbefindende og konfiskere deres ejendele, hvilket ville være nogenlunde hvad jeg kan finde på af direkte kontrafaktiske påstande i samme stil (slettet)
(52) 03-06-2015 kl. 23:01

Svar på indlæg nr. 51 af Den Glade Galning: (slettet)
(53) 04-06-2015 kl. 10:35

Svar på indlæg nr. 51 af Den Glade Galning:

Man kan vel imidlertid argumentere for, at samtlige medlemmer og tilhængere af et parti, der ytrer "revolution" og "fælleseje" flere gange end henholdsvis i Les Misérables og af Karl Marx, hører med i samlingen af "den slags galninge". (slettet)
(54) 04-06-2015 kl. 12:28

Svar på indlæg nr. 53 af CAROLINE:

Du misser lidt den væsentligste pointe (jeg skla nok svare direkte bagefter):
LAS ORDFØRER LYVER OM VELETABLEREDE OG VÆSENTLIGE FAKTA. Det svarer til hvis Johanne Schmidt-Nielsen påstår at en kontanthjælp udbetales i to guldbajere om måneden i ren og skær uvidenhed og antividenskabelighed. Det svarer til at en eller anden amerikaner, hvis navn jeg pt har glemt, påstå at vacciner er en global konspiration for at gøre folk homoseksuelle og dermed udrydde menneskeheden. Det er kort sagt ren og skær løgn. Muligvis uvildig, men en sådan grad af dumhed på et område for hvilket man taler for en ikke ubetydelig dela f befolkningen er intet mindre end direkte utilgivelig. Enhver der havde skrevet sådan noget i en 5. kalsse natur/teknikaflevering til mig havde fået besked om at lave det om, fordi det simpelthen er sjusk. Som minimum, MINIMUM, tjekker man to kilder der ikke hænger sammen når man laver sådan nogle udtalelser, mens Villum (tror jeg han hedder) tydeligvis enten bare har strikket noget komplet sammen eller hørt på Christopher Monckton, som bevisligt er en løgner,
Så vælg:
lader LA en komplet og absolut idiot komme til tops, eller lader de en løgnagtig, overideologisk sandhedsforvrænger komme til tops?

Nu mere direkte til hvorfor det ikke er det samme som ideologi:
Når enhedslisten siger "vi ønsker", udtaler de sig ikke om hvordan virkeligheden i dag ser ud. Hvis Per Clausen en dag siger noget så fuldkomment bizart, for eksempel at klimaforandringer gør at kbh vil stå under vand i 2017, skal jeg nok være efter ham også - forskellen er at det ikke er sket, fordi Enhedslistens ideologi er lidt mere kompleks end "firmaer gode, skatter og stat onde". Det betyder, at folk har en tendens til i det mindste 3.klasses forståelse af områder de bliver ordførere på, hvilket er hvad jeg brokker mig over at LA ikke har demonstreret her.Ps: Enhedslisten lægger ikke skjul på at de bruger ordet revolution som synonym for en demokratisk omstilling til en højere grad af fælleseje - dvs at alt foregår emd demokratiske midler, dvs at det er folkets vilje. Samtidig er et af deres højest prioriterede punkter i øjeblikket at udbygge demokratiet væsentligt og svække statens magt over individer, så der er ret langt til både Robespierre og Lenin. (slettet)
(55) 04-06-2015 kl. 13:41

Svar på indlæg nr. 53 af CAROLINE:

Hvis der bliver flertal for det i Danmark, er det vel demokratiets vilkår.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.