Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Christania? Hvorfor egentlig? (7/7)


 (slettet)
(31) 13-08-2015 kl. 00:58

Svar på indlæg nr. 27 af Anonym2:

Og tolereres kongehusets privilegier, såsom vetoret for ENHVER lov og regering, er det et direkte angreb på enhver idé om demokrati, lige så slemt som når DF vil ind og efterkontrollere dommernes domme.

Nu snakkede jeg ikke om dansk erhvervsliv, men om DI, som var dem du fremsatte som havende støttet kongehuset. Hvis DI vil have kongehuset som deres lille PR-gren,skal de være mere end velkomne fra min side, men så skal skatteyderne fandeme ikke betale det.

Hvis ud kan finde en enete lovtekst, cirkulære eller andet, der viser at noget osm helst forventes af kongehuset, må du endelig vise mig den. Ellers vil jeg modsige den ved at sige, at Christiania forventes at have styr på de hårdere stoffer og at hole området malerisk, så de mange turister kommer og får en god oplevelse.

Jeg anerkender bare ikke den principielle frskel, som du hævder. Der er overfladiske forskelle, men grundlæggende kan dit argument som jeg forstår det opsummeres i at kongehuset rejser rundt for bestemte firmaer, de rnærmest ansætter dem, mens christianitterne arbejder for sig selv.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.