Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Et forslag (1/4)


Anonym (Opretter)

(1) 16-08-2015 kl. 22:14

Debatten er for mange et af hot.dk's attraktionspunkter. Debatten er et godt sted at udveksle synspunkter, men fungerer også som e sted hvor man har større mulighed for at komme i kontakt med andre brugere.
Desværre lider debatten i perioder også af manglende aktivitet hvad angår oprettelse af emner.
Kunne man ændre på dette "problem" med et belønningssystem (som evt. kunne være vip i en begrænset periode), der evt. kunne være baseret på populariteten/trafikken i emnet/tråden eller antallet af skabte debatter?

Kan det administreres?
Bliver der flere debatter af bedre eller værre kvalitet, hvis der er et belønningsincitament som en evt. bagtanke?
Ville flere anvende debatten?

Fordele/ulemper som i kan se dem. Lad mig høre. (slettet)
(2) 17-08-2015 kl. 00:55

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Det lyder som nogle gode forslag. Jeg engang rejste selv lignende spørgsmål angående manglende aktivitet på debatten. (slettet)
(3) 17-08-2015 kl. 06:45

Det kan sagtens laves. Økonomisk avs, i guess. Men muligt. +1 herfra. (slettet)
(4) 17-08-2015 kl. 06:55

Ideen er udmærket, men kræver nok en hel del af administratorerne, da der så højst sandsynligt vil komme "unødige" debatter for at optjene VIP. Ellers er ideen god, og observationen med mgl. aktivitet er spot on. (kommer i bølger, men tit stor stilstand) (slettet)
(5) 17-08-2015 kl. 08:04

Svar på indlæg nr. 4 af Schwischer:

Enig. Tror dog et alternativ var at pee flere brugere i retnkng af debatten. Folk klikker aldrig på fanen. (Call-to-action er et glimrende alternativ. Retter gerne farven for jer gratis)HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.