Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

smileys (1/3)


 (slettet)
(1) 06-04-2015 kl. 00:19

Kunne man ikke godt gøre sådan at man kunne bruge de smileys som er i sit eget tastatur på mobilen og tablets, da det sidder i fingerne, hvis i forstår hvad jeg mener er så træt af det kommer to spørgsmåls tegn i stedet og jeres eget smileys system virker af helveds til, da det er svært at få den til at fatte man trykker på en, når man er på mobil og tablets hvilket man oftes er idag frem for computeren. Ud over det er jeres udvalg at smileys i virkelig dårlig grafik! (slettet)
(2) 06-04-2015 kl. 00:56

Svar på indlæg nr. 1 af kristinaxx:

Jeg har aldrig problemer med at ramme.. Enten har du en kæmpe finger! Eller en meget lille mobil/tablet (slettet)
(3) 06-04-2015 kl. 01:15

Naaarh, min skærm er 5,2 tommer og min finger er 4 cm i omkreds så tror ikke det er der problemet ligger men okay så svært er det måske heller ikke at ramme dem, men det er bare generelt en dårlig bruger flade hot har på mobilen og så glemmer jeg bare altid at jeg skal derned og trykke! forstår bare ikke dens problem når jeg trykker på en glad smiley på min telefon kommer der et kolon, en bindestreg og en parentes slut tegn og det samme gør der når jeg trykker på hots, hvorfor er det så ikke det samme? (slettet)
(4) 06-04-2015 kl. 14:33

Svar på indlæg nr. 1 af kristinaxx:

Synes sådan set ikke der er noget galt med smileyerne. Synes det er åndsvagt hvis man skal kunne bruge alle dem man kan hente. Dem der er, er ok. Måske hvist feltet blev lavet lidt større og ikonerne en anelse større ville det fungere optimalt for de fleste. For det meste har jeg nu heller ikke problemer med at rammer de rigtige smileyer (slettet)
(5) 06-04-2015 kl. 22:01

Svar på indlæg nr. 4 af 7500-Jonas:

Sys såmen også det er fint med dem der er, ku bare være rart at når jeg laver de tegn som kommer når jeg trykker på den glade smiley på tastaturet eller kolon, bindestreg, parentes at den så lavede hots glade smileyHOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.